a jednak zabraklo Ci argumentow, lubisz sie klocic do czasu, kiedy mozesz cos napisac, jestes zarabiscie uparty...
Mialem dość, ze jestem moje argumenty są parowane w tak beznadziejny sposób. Uparty, fakt, jestem. Kłótliwy też, ale tylko jak mam powód, ew. jak coś mi odbije, ale tutaj powód miałem (a czy go widzisz, czy nie, czy się z nim zgadzam - to już mnie nie obchodzi). Powiedziałem, co myślę, toteż nie widzę powodu dla którego mam się dalej wypowiadać.
Miśka napisał/a:
Przecież nie mówiłam, że wszystko jest z XIXw. Wiem, że sa i starsze miejsca.
Uzylas slow, ze przewodniczka mowila, ze najstarsze z XIX, nastarsze z XIX, to chyba nie mamy wątpliwości, które miasto jest ciekawsze turystycznie. Wiec takie male ominiecie innych...
Dobra, źle sformuowałam myśl.
Monia* napisał/a:
Ze zazwyczaj najwiekszymi chamami, ktorym odbila woda sodowa do glowy to ludzie, ktorzy przyjezdzaja do nas robic "kariere". Wybili sie to teraz pokazuja co to nie oni.
Dobra. Róznice już rozumiem.
Ale nie tylko przyjezdni są tacy. Kobieta która oprowadzała nas po Zamku (mówiła, że od urodzenia mieszka w Wawie a ze 60 lat albo i więcej miała ) zapytała się nas czy my wiemy, że Warszawa jast stolicą?! Cały czas się zastanawiam jak ona na to wpadła I jeszcze nas wysłała na jakies schody ruchome, bo to cudo techniki jest! Jak jej powiedziałam, że takie 'cudo' to my i w Elblągu mamy to była w szoku Bo jej się wydawało, że Wa-wa jest najnowocześniejsza i w ogóle taka ach i och- na każdym ktroku wychwalała swoje miasto. (I jeszcze na mnie nakrzyczała bo powiedziałam, że ostatnim królem był Poniatowski. Bo wg. to nie był Poniatowski tylko Stanisław August xD)
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1689 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 13:38
jeal napisał/a:
A to jest jeden z czynnikow ;P
Taaa... czynnik, który moim zdaniem można pominąć. Ok, gdybyście jeszcze sprzeczały się o to, które miasto ma najwięcej zabytków, rozumiem, ale o to, który powstał najwcześniej to nie widzę sensu.
Cytat:
jesli Cie nie obchodzi nie musisz sie udzielac w tym temacie
Ależ muszę. Lubię takie tematy .
Miśka napisał/a:
Jak jej powiedziałam, że takie 'cudo' to my i w Elblągu mamy to była w szoku
A tak poza tym, to chciałam nadmienić, że Krosno również posiada schody ruchome ( przemilczę fakt, że są one tylko w jedną stronę ).
_________________ Myslovitz na październik:
Gdzie są moi przyjaciele?
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Gdzie są moi przyjaciele?
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!
Mialem dość, ze jestem moje argumenty są parowane w tak beznadziejny sposób. Uparty, fakt, jestem. Kłótliwy też, ale tylko jak mam powód, ew. jak coś mi odbije, ale tutaj powód miałem (a czy go widzisz, czy nie, czy się z nim zgadzam - to już mnie nie obchodzi). Powiedziałem, co myślę, toteż nie widzę powodu dla którego mam się dalej wypowiadać.
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 12 Wrz 2007 Posty: 1044 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 17:58
Cytat:
Warszawe trzeba poznać i za to ją kocham
W Warszawie trzeba mieszkac zeby tak naprawde poznac Ja i Jej mieszkancow. Pisalam juz wiele razy, za duzo tu jest ludzi z innych czesci Polski, takie skupisko. Ciezko natrafic na prawdziwego Warszawiaka. A jak juz to po prawej stronie Wisly, gdzie zazwyczaj turysci sie nie zapuszczaja
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 264 Skąd: krk
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 14:12
wronka, a gdzie dokładnie mieszkasz jesli mozna spytac?
a ja muszę troche zwrócic Warszawie honor, bo wczoraj stamtad wróciłam i ujęło mnie kilka rzeczy, heh ale nadal bstawiam moj wspaniały Kraków.Pozdrawiam fanów Krk xD