Grajkowie w Warszawie? Tam jest zakaz, wisi nawet na murze w ryneczku xD pomijajac fakt, ze obok znaku zakazu grali jacys cyganie i żebrali pieniadze -.- Poza nimi nie spotkałam zadnych grajkow, a zwiedziłam sporą czesc miasta.
to chyba musiałaś być ślepa, bo na każdym rogu można spotkać choćby grających studentów ;p
Cytat:
Natretny czysciciel butow? nie wiem czy mowisz o tym ktory wieczorem stoi w oczojeb*** kamizelce,swieci latarka i rzuca tekstami "dziewico orleańska zabiore cie! zabieram Cie!" no ladnie sie wtedy spielam ;/ wcale to smieszne nie było.zalosne wrecz.
Hah, dokładnie o tego mi chodzi ;P raz mnie zatrzymał i świecił latarką po oczach pytając się ile mam lat ;| lepiej go omijać, bo straszny natręt.
_________________ Girl, you'll be a woman soon. last.fm!
Pomogła: 5 razy Wiek: 14 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 471
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 15:32
uważam, że kraków jest lepszym miejsce ma swój klimat. nie znajdzie się w polsce drugiego takiego miasta. warszawa nie ma nic ciekawego oprócz łazienek i pałacu kultury. reszta to wieżowce, bloki i zaniedbane kamienice.
nigdy nie byłam w Warszawie, ale jakoś mnie tam w ogóle nie ciągnie. Z tego co słyszałam, widziałam na zdjęciach. Takie wielkie, brudne i nieciekawe miasto. Kluby, sklepy i kawiarnie mogę znaleźć gdzie indziej, ale fajnie jest je zwiedzać, kiedy otaczają cię piękne uliczki.
A Kraków? Kocham. Razem z Gdańskiem i Wrocławiem to dla mnie najpiękniejsze miasto w Polsce.
Kocham Warszawę. Kraków to nie miasto dla mnie (za małe ^^)
No wlasnie dla mnie tez za male, jakby ludzi nie bylo, za cicho, za spokojnie. Ale do zwiedzania ladne miasto.
takie małe to nie jest, brakuje mu wysokich biurowców ale to pewnie z czasem
przy okazji dodam, iż w Wawie wiele osób tylko sypia w tygodniu, a na weekend jadą do siebie ciekawe jaka to ilość...