Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 20:24
Pisałem już wcześniej o Bałtyku, ale... ale, ale. Kilka dni temu wpadłem na pomysł, aby wyskoczyć sobie na weekend na... Ukrainę... i Białoruś. Ot, taka weekend'owa przejażdżka. Na Białorusi jeszcze nie byłem. Na Ukrainie z resztą też, więc czemu nie...?
W Polsce będę jechał na linii Warszawa - Lublin i... prawdopodobnie Chełm... może Zamość. Z powrotem najprawdopodobniej przez Brześć. Biała Podlaska, Siedlce i do domku. Kto mieszka po drodze, niech pisze.
[ Dodano: Sob Sie 04, 2007 20:33 ]
PS. Najbliższy weekend (10...12).
Pomogła: 11 razy Wiek: 16 Dołączyła: 27 Maj 2007 Posty: 1092 Skąd: Pojezierze Wlkp
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 21:20
Mnich napisał/a:
W Polsce będę jechał na linii Warszawa - Lublin i... prawdopodobnie Chełm... może Zamość. Z powrotem najprawdopodobniej przez Brześć. Biała Podlaska, Siedlce i do domku.
Mnich kurde Wielkopolska czeka
_________________ 'Jeżeli myślisz , że jesteś zbyt mały by coś zmienić , spróbuj zasnąć z komarem latającym nad uchem'
Mnich! Jak mogłeś zrezygnować z cudnego Bałtyku? Toż to moje rejony się kłaniają! ;P (I tak pewnie nie byłbyś zainteresowany spotkaniem z osobą która tak naprawdę jest prawie nie widoczna na forum, ale sam fakt, że byłbyś w okolicach był by świetny ;x xD) Najlepiej jednak by było gdybyś na TEN weekend ktory niestety się kończy wylądował w Szczecinie na zwiedzaniu pięknych, cudownych i zapierających dech w piersiach żaglowców. ;D
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 22:48
SkipBo, nie zrezygnowałem, jedynie... przed Bałtykiem wcisnąłem wyjazd zagraniczny. Bo co tak siedzieć samemu w domu...? Trzeba śmigać!
SkipBo napisał/a:
I tak pewnie nie byłbyś zainteresowany spotkaniem z osobą która tak naprawdę jest prawie nie widoczna na forum
Oj tam... Kto by mi pokazał te piękne żaglowce...?
Na tą chwilę w przyszły weekend ganiam do naszych wschodniosłowiańskich sąsiadów. Taka... weekend'owa przejażdżka. Czy dojadę na Szczeciński czubek kraju nie wiem. Wszystko będzie zależało od ilości wolnego czasu, a ile uda mi się go w pracy wykłócić, będę wiedział dopiero na tydzień przed wyjazdem. Jak tylko będę pewien trasy i terminów, dam znać.
Miśka napisał/a:
Tylko wiesz Mazury są duuuże
Ale nie dla mnie.
Miałam na myśli że mogłeś byc w innej części Mazur
Mnichu nie byłeś dziś przypadkiem w E-gu? Dałabym sobie głowę uciąć że ten gostek na niebieskim motorze to ty. Taki był podobny że aż przystanełam żeby się mu przyjżeć i porównać z Twoimi fotami. Brat bliźniak po prostu. I motor taki sam. Przynajmniej z wierzchu.
Mnich napisał/a:
pomiędzy 25 a 31. Dokładniej będę w stanie powiedzieć dopiero na tydzień przed wyjazdem.
To będę już w domu. Czekam na dokładniejsze informacje bliżej wycieczki.
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 13:58
Miśka napisał/a:
Miałam na myśli że mogłeś byc w innej części Mazur
No to bym się przemieścił.
Miśka napisał/a:
Mnichu nie byłeś dziś przypadkiem w E-gu? Dałabym sobie głowę uciąć że ten gostek na niebieskim motorze to ty. Taki był podobny że aż przystanełam żeby się mu przyjżeć i porównać z Twoimi fotami. Brat bliźniak po prostu. I motor taki sam. Przynajmniej z wierzchu.
Mam nadzieję, że jednak nie dałaś sobie głowy uciąć. Nie byłem dziś w Elblągu. Jak by nie patrzeć, ja cały czas pracuję i w tygodniu można mnie zobaczyć tylko w Warszawie. Ale dobrze wiedzieć, że mam takich... cichych naśladowców...