Pomogła: 40 razy Wiek: 19 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 797 Skąd: z horroru
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 21:28
Ja byłam tylko na Słowacji, ale mam nadzieję, ze pojadę gdzieś jeszcze zagranicę za jakiś czas, bardzo bym chciała
_________________ "Na razie" pisze się osobno!!!
"Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość..."
Teraz byłem jeszcze w Egipcie, Izraelu i Jordanii.
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Pomogła: 6 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 337 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 10:49
w Polsce byłam.
zazdrościcie, nieeeeeeeee^^?
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.
_________________ Chiudi Gli Occhi...Non Pensare A Nulla Non Turbati Ma Ascolta Questo Ritmo Solo Questo Suono Ecco Il Mio Cuore Batte Con Il Tuo...Ti Amo:*:*:*
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomogła: 5 razy Wiek: 14 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 471
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 15:25
byłam tylko w Północnej irlandii. moja matka nie chce ze mną jeździc na wakacje. jednak jak będę miała 18 lat to pojadę sama gdzie tylko będę chciała. na początek morze a później góry następnie zagranica Czarnogóra i Norwegia. jak będę miała więcej kasy to z chęcia wybiorę się do Chile.