Witajcie!:) W sierpniu będę miał rocznicę bycia z moją kobietą i chcę ją zabrac do jakiegoś parku rozrywki, bo wiem, że bardzo by chciała.. Jesteście z całej Polski więc możecie pisac, czy w Waszych miastach jest coś ciekawego pod tym względem? chodzi mi o takie z prawdziwego zdarzenia.. jak np. w Chorzowie, ja mieszkam w Głogowie, 100 km na pn-zach. od Wrocka i zalezy mi na tym, żeby to nie było nie wiadomo jak daleko:) bo nie wiem czy będę miał samochód, a pociągiem nie chciałbym Jej targac przez pól Polski, cena nie wchodzi w rolę, jakieś propozycję? Linki do takich miast? z góry dzięki!:)
Ps. chodzi mi o takie z prawdziwego zdarzenia, parki rozrywki tak bardziej rozbudowane, coś jak w Chorzowie, tylko nie mówcie że we Wrocku jest bo to co tam jest we Wrocku to jest.....:) no.. z góry dziękuję:)
Ja byłem w Heide Parku, najlepszy park rozrywki w jakim byłem
Tak, tak, TAK! Heide Parku nic nie przebije.
Też kocham to miejsce..
A w Polsce rzeczywiście nic godnego uwagi nie ma.
To, co jest w Chorzowie to ponoć najlepsze w naszym kraju, a toż to tragedia.
Jedna kolejka i to niezbyt fajna.
_________________ Never be afraid to try something new.
Remember, amateurs built the ark, and professionals built the Titanic..
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1689 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 15:48
milkamleczna napisał/a:
polecam
eurodisneyland w Paryżu.
ok. 16 godzin jazdy - WARTO
Również potwierdzam. Siłą mnie zaciągali do autobusu.
Zresztą, w Niemczech jest coś takiego jak Tropical Island. Może to nie park rozrywki, a coś w rodzaju wielkiego basenu, utrzymanego w konwencji właśnie tropikalnej wyspy. Może jedzenie kiepskawe, ale sama plaża i ogólny wystrój jest niesamowity.
_________________ Myslovitz na październik:
Gdzie są moi przyjaciele?
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Gdzie są moi przyjaciele?
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!
eurodisneyland w Paryżu.
ok. 16 godzin jazdy - WARTO
Hm.... Kiedyś byłam, ale zwiedzanie na trzy dni rozłożone miałam Mała byłam, to mniej pamiętam pewnie, ale jedno zapamiętałam- trzeba tam kiedyś wrócić. Mówią- taki banał, Walt'a pluszaczki i inne. Ale gdybyście zobaczyli te zameczki, dopracowanie, architekturę, roślinność [kwadratowe drzewka i inne!] Będąc kiedyś we Francji, koło Paryża- naprawdę, warto wstąpić ;')