A ja mam takie pyatnie :
Czy jeszcze młodziez w moim wieku itp jezdzi na obozy? Takie zorganizowane przez biura. Rodzice chca mnie wyslac gdzies, ale tak wyszlo ze nie mam z kim jechac. Wiec sie troche boję ze bede sama Z dziecmi ... albo wszyscy beda trzymac sie z tymi osobami z ktorymi przyjechali?
Co Wy na to ?
Wiek: 16 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 694 Skąd: Białystok
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 21:19
zależy od tego gdzie wyjeżdżasz, tak mi się przynajmniej wydaje
na wycieczce za granice, która trwa dośc długo raczej nie znajdziesz się wśród dzieci
ale na krótkich koloniach gdzieś nad wodą napewno tak !
wybieraj obozy, nie kolonie, to wtedy 'dzieciarnia' Ci nie grozi !
16 lat? tak jak ja, zalezy jakich masz rodziców, moi by się nie zgodzili, ale może zapytaj się o wypad pod namiot ze znajomymi? gdzieś niedaleko domu, same koleżanki
_________________ Taak ! Dajesz dzieciak ! Cieszymy się życiem ! Niech żyje may ! Pieprzona optymistka !
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 21:19
MalinowaPasja, Zależy jakie obozy. Np. na militarkę jest duże wzięcie wśród młodzieży Tak samo obozy harcerskie. Za to z normalnymi może być kapkę gorzej. Nie masz mozliwości dopytania się organizatorow o średni wiek uczestników ? Albo popytaj znajomych czy ktoś już tam był lub czy zna kogoś kot jedzie w tym roku.
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 21:29
MalinowaPasja, nie martw się będzie ok
Cytat:
wszyscy beda trzymac sie z tymi osobami z ktorymi przyjechali?
Tak będzie na bank ....bo zazwyczaj ktoś jedzie ze znajomymi ,albo kimś z rodziny...ale jak się szybko wkręcisz to będzie ok a zresztą będziesz z jakimiś dziewczynami w pokoju więć źle napewno nie będzie ....
MalinowaPasja, nie jedź na obóz harcerski bo będziesz siedziała w jakimś syfie.....
Morituri napisał/a:
większośc osób będzie w twoim wieku ...
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
Ja jeżdżę co roku i wszystko wspominam jak najbardziej pozytywnie .
Wspaniali ludzie.. Z niektórymi nawet do dziś utrzymuje kontakty..
Najważniejsze to to, żebyś była nastawiona na tak- że fajnie będzie..
Wkręcisz siew towarzystwo.. w i ogóle.. Nie stój na boku..
Nie tylko ty sama pojedziesz, pewnie będzie tam co 3 taki osobnik.
A ze względu na wiek to polecam jechać na obóz..
Tylko żaden wędrowny, sportowy.. po prostu obóz.
Ja byłam w tamtym roku no i pełen luz..
Wychowawcy dawali wolna rękę praktycznie..
No i towarzystwo nawet do 19 .
Fajniee. i tyle .^^
Łojej .... A ja zapomniałam powiedzieć ;P ze jak cos to chciałabym na taki oboz Fitnes wiek 12-18 i o te 12, 13 sie boje ;/ bo ja naprawde nie chce siedziec z dzieciakami ! No i jeszcze sie zastanawiam nad windsurfingiem (podstawy itd) tylko tam z kolei moge trafic na samych chlopcow ( troche lepiej ;d ale co za duzo to nie zdrowo)
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 21:38
im więcej chłopaków tym lepiej
ja czasami jadąc na obóz zastanawiam się czy w ogóle jacyś będą
a tu masz konkret: będą i napewno z ładnym ciałkiem
a koleżanek też Ci pewnie nie zabraknie
ja bym postawiła na windsurfing
_________________ Taak ! Dajesz dzieciak ! Cieszymy się życiem ! Niech żyje may ! Pieprzona optymistka !
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 21:46
weź przestań dziewczyno !
nie warto tak nawet mówić !
uwierz w siebie !
myślisz, że każdy jest super śliczny i zgabny ?!
o nie !
nie pozwalam Ci tak mówic kobieto !
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 22:06
Królewna napisał/a:
MalinowaPasja, nie jedź na obóz harcerski bo będziesz siedziała w jakimś syfie.....
Veto ! Byłem na harcerskim i jestem z tego faku zadowolony.
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 22:08
Morituri napisał/a:
Veto ! Byłem na harcerskim i jestem z tego faku zadowolony.
ja tez!!
swietnie bylo, noc z komarami, ciemno, ucieczki przed opiekunami z obcych namiotow. acch!
za rok jade na dwa tygodnie!
Nie martw sie., Bedzie dobrze
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 22:15
Królewna, Może źle trafiłaś. Ja na takim obozie świetnie się bawiłem. Ah te gry w lesie, albo warty nocne. No i wypady nocą na plażę lub do lasu... Cud, miód i orzeszki