izunia0092, przesadzasz, a własnego kraju to już lubić nie wolno? ^^ Jak ktoś nie był nigdzie poza nią, to co więcej ma lubić? Chyba jedynie obrazki tego kraju znalezione w internecie.
Nie, nie przesadzam. Juz napisalam wyzej ze chodzi o ulubione kraje i nie koniecznie musi to byc kraj w ktorym byla ale tez taki ktory chcialaby zobaczyc, duzo osob o tym pisze
agusia_93 napisał/a:
Ale tak poza tym to podobało mi się w Grecji
Ja w Grecjii nigdy nie bylam ale mam tam rodzine i kto wie, moze kiedys pojade, chcialabym
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 261 Skąd: krk
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 22:15
Na podbny temat już odpowiadałam,ale powtórze :p chciałabym zwiedzić: Kubę, USA, Francję wnikliwie jeszcze raz(mimo, że juz bylam;)) Hiszpanię, Włochy z Sycylią, GRECJę, Egipt, Turcję, Tunezję ;D
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 29 Kwi 2008 Posty: 172 Skąd: Türkiye
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 10:58
Moje ukochane kraje:
-Jamajka
-Arabia Saudyjska
-Izrael
-Turcja
-Australia (ogólnie ten kontynent)
-Japonia
-Stany zjednoczone (głównie Los Angeles, Teksas, Arizona i Kalifornia)
-Irlandia
-Indie
-Afryka (cały kontynent praktycznie)
-Francja (w sumie to za Europą nie przepadam, ale Irlandia i właśnie Francja to takie wyjątki)
-Brazylia
Coś by się jeszcze znalazło, ale państwa które wymieniłam jako pierwsze przychodzą mi do głowy:)
o.O od zawsze na zawsze Ameryka jestem co roku na wakacjach w NY piękne miasto najluzniejsze na swiecie ;] . W tym roku czeka mnie Maiami oo juz sie nie moge doczekac
Pomogła: 2 razy Wiek: 15 Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 175 Skąd: Orneta ;))
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 19:27
Irlandia... chociaż już byłam xD
Cypr... te wyspy uhhh x333
Hiszpania... wybieram się w wakacje ;]
Grecja... piękna woda
Włochy... cudne jedzenie ;]
Francja... Paryż misto zakochanych uhhh x333
_________________ nIe oDnAjDzIe wIeCeJ nAs tA sAmA cHwIlA...a cZaSeM bY mOgLa=(
pozdra dla Oska :]
madafaka. co Cię nakłoniło do napisania mojego nicku pod swoim podpisem
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 424 Skąd: się wziąłem?
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 18:00
Polska oczywiście, którą jeszcze nigdy nie opuściłem. Jednak z krajów w których nie byłem zdecydowanie Australia i kraje Ameryki Południowej, takie jak Brazylia czy Argentyna. Dlaczego akurat te? Są to kraje o bardzo ładnym, dzikim krajobrazie i są bogate przyrodniczo.
~ POLSKA {Patriotyzm}.
~ Holandia.
~ Japonia.
~ Norwegia.
~ Hiszpania.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
-Polska
-USA - (byłem( stan NY), spodobało mi się, wrócę może)
-Skandynawia (chcę zwiedzić)
-Wlk. Bryt. (j/w)
-Irlandia (j/w)
-Włochy! (ulubione miejsce na wakacje)
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 184 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 09:12
Polska, bo jest naprawdę piękna i od niej przecierz zaczęło się moje zamiłowanie do dzikiej przyrody.
Estonia - mało znany, rzadko odwiedzany przez turystów, a jakże przyjemny kraj.
Finlandia - jak dla mnie raj na ziemi.
USA - za Góry Skaliste. Jeszcze nie byłem tam niestety