ahh:( a jajeszcze nigdy nie bylem za granica....( bylem NA GRANICY -Z CZECHAMI )pojehalbym byle gdzie byle tylko bylo cieplo Marza mi sie Hawaje xD z ukochana osoba.. ajjj
_________________ Zbliza wam sie 18-nastka? Planujecie urzadzic komers? A moze zwykla impreze , niekoniecznie okolicznosciowa !Szukasz Djeji, Nie szukaj wlasnie znalazles ! Profesjonalna obsluga, naglasnianie imprez okolicznosciowych ! Reszta.. pisz na pw lub gg
A poza tym to wszędzie tam, gdzie wielcy stali kiedyś (ah ten mój historyczny romantyzm). Mam tyle pięknego do zwiedzenia. Od Koloseum, Wersal do Japońskiego Fudżi, przez Waszyngton i Jałtę (starego, słabego lwa, inwalidy-demokraty i górala miejsce podziału świata).
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1730 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 18:21
Jesli chodzi o miejsce to oczywiście moja mała klitka.
A ogólnie o kraje to Włochy, Francja i Słowacja ( o dziwo) bo niektóre miejsce są wręcz przeurocze.
Ogolnie lubie także totalnie stare miejca, gdzie czas jakby się zatrzymał.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Słowacja ( o dziwo) bo niektóre miejsce są wręcz przeurocze.
Słowacja jest piękna, gdyby jeszcze się z tymi swoimi "gettami" cygańskimi skończyli to by to było jedno z najlepszych miejsc na wyjazdy turystyczne. Słowacki raj to coś pięknego...
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 20:27
Misha napisał/a:
Polska, to chyba jasne i nie podlega dyskusji
Wypiję Twoje zdrowie Misha przy najbliższej okazji
Oczywiście Polska , a miejsca szczególnie mi ukochane to Trójmiasto oraz Kraków.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1651 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 12:22
Łóżko. tylko tam czuję się "jak u siebie".
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą