kiszka byłem w zeszły piątek i jest do dupy
Ja tam wole zamki średniowieczne :] i takie miałem na mysli pisząc temat
ehhhh mnie chyba najbardziej zaczarował Rabsztyn mimo ze najmniej z niego zostało hmmm a moze to jest w nim najfajniejsze :]
_________________ F**k it all !!
F**k this world !!
F**k everything
that you stand for !!
Zamek najbliższy mojego miejsca zamieszkania, szczerze nigdy tam nie byłam
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 09:24
Zamek w Odrzykoniu
PS taka ciekawostka co do niego... na podstawie aktów dotyczacych tego Zamku Fredro napisal "zemste" )
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 09:31
Der_Meister napisał/a:
Tenczyn
Mi się wydawało, że jego nazwa to Tenczynek
A co do Lipowca, to świetnie się prezentuje, jesli znajdzie sie odpowiednie miejsce mozna extra zdjęcia robic. Każdy przyjezdny, się zachwyca jego widokiem.
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
nom używa się różnych nazw ja już spotkałem Tenczyn, Tenczynek, Tęczyn, Tęczynek to zależy gdzie go opisują
a co do lipowca......dla mnie jest mało atrakcyjny hmmmm moze to ze względu na jego historie jest w porównaniu z Rabszynem i Tenczynem mało ciekawa. :] ale masz racje Morituri, z wierzy w dni kiedy nie ma mgły można zrobic świetne zdjęcia.
F**k this world !!
F**k everything
that you stand for !!
miałem tam jechac ale zabrakło mi wakacji a poza tym żeby się dostac do Będzina musiał bym się przedzierac przez miasta a ja wole podróżowac lasami i szlakami rowerowymi.
Nesca-fe napisał/a:
Zamek w Odrzykoniu
ojjjj spodobał mi sie w nastepne wakacje juz mam zaplanowena 2 wyprawy na kilka dni, mysle że Odrzykoń będzie trzecią
F**k this world !!
F**k everything
that you stand for !!
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 19 Sie 2007 Posty: 214 Skąd: tylko zapragnę...
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 09:44
Der_Meister napisał/a:
a poza tym żeby się dostac do Będzina musiał bym się przedzierac przez miasta a ja wole podróżowac lasami i szlakami rowerowymi.
Ten zamek jest polozony w centrum, wiec rower to odpada, poza tym to nie sa riuny- wchodzisz tam i zwiedzasz.
widuje go conajmniej 3 razy w tygodniu, bo do Bedzina mam 3 km, a najlepsze jest to, ze od 25 lat mieszkam w jego okolicy i nigdy tam nie byłam.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje. Ale czym mogą przykryć swą pustkę mężczyźni?
Ten zamek jest polozony w centrum, wiec rower to odpada, poza tym to nie sa riuny- wchodzisz tam i zwiedzasz.
widuje go conajmniej 3 razy w tygodniu, bo do Bedzina mam 3 km, a najlepsze jest to, ze od 25 lat mieszkam w jego okolicy i nigdy tam nie byłam.
to nie ładnie!! tak nie odwiedzic zamku.
Wiem że to nie ruiny :] to jest zamek-muzeum tak jak Lipowiec :]
Jakoś wole takie ruiny....jest w nich coś ciekawego :]
Mnie mega wciągnęły zamki a w te wakacje to juz w ogóle
Mam szczęście bo na Jurze Krakowsko-Czestochowskiej jest ich sporo
F**k this world !!
F**k everything
that you stand for !!
dokladnie, Ogrodzieniec, Mirów o ile dobrze pamietam, tez lubie te okolice, szczegolnie letem- mozna zrobic griila ze znajomymi, jakies imprezki.
ojjjj mirowa nie ziwedziłem.....troszke daleko ale Tenczyn, Lipowiec, Rabsztyn, Bydlin, Smolen (przypadkiem), Ogrodzieniec, Udórz, Korzkiew, Ojców i Pieskową Skałe.
Ananasek, Ty mieszkasz bardziej na północ czyli masz blizej tam gdzie ja jeszcze nie zajechałem chciał bym zobaczyc zamek w Morsku i Bobolicach (albo Bobolinie.....nie pamietam)
F**k this world !!
F**k everything
that you stand for !!
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 12:05
Der_Meister napisał/a:
ojjjj spodobał mi sie w nastepne wakacje juz mam zaplanowena 2 wyprawy na kilka dni, mysle że Odrzykoń będzie trzecią
zapraszam
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.