Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 14:53
Dawaj tu reszte,ja chce reszte,juzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 500 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 14:53
Kolejni xD
[ Dodano: Sro Wrz 19, 2007 15:56 ]
I ostatnie
(i nie obrażać się że kogoś nie zrobiłam xD ja się dopiero rrozkręcam jak ktoś chce żebym go narysowała a jeszcze tego nie zrobiłam xD to pisać! czasu na lekcjach jest dużo )
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1654 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 15:29
A co to za słoneczko nad atosem? Bo chmurka to chyba nie jest
I dlaczego Ankamal znów jest "bojowo" nastawiona?
Mnie się podoba
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1654 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 16:24
Raulik napisał/a:
to chyba o korone drzewa chodzi
Aaa, a ja myślałem, że mam takie śliczne ubranko w paski, a to sznurki. Że to słoneczko, a to drzewo. Jak tak, to nie podoba mi się. brzydkie
A tak naprawdę, to w szkole lepiej się uczyc
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 16:35
Jej, ale mam ładne włoski i ładną sukieneczkę. Te liczby na niej to dlatego, że odliczam w wyliczance, czy dlatego, że lubię matematykę? Tylko czegoś mi tu brak... hmm.. aaaa! czekolady oczywiście
Ale Garfield wymiata ;P
Śliczne Rauliś, na ASP Cię od razu przyjmą z otwartymi ramionami.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 16:40
Vibe wymiata "nie jestem emo"
a ja jaka slitaśna , ;D
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 500 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 16:42
Atos xD tak mi się skojarzyło
chcesz to mozemy zrobić tak xD ten to będzie " Atos w wersji zniewolonej xD " a narysuję jeszcze jeden i będzie " Atos w wersji wyzwolonej " Co ty na to?
Cytat:
Śliczne Rauliś, na ASP Cię od razu przyjmą z otwartymi ramionami.
nie no xD to tylko bazgrołki jak mi sie nudzi a specjalnie miały być takie z humorem ale żeby od razu na ASP ?
Kogo jeszcze mam narysować? Jutro mam 4 lekcje na których mogę porysować xD [/quote]
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 17:15
A Judiiiiiiiiiii!!!?
A Judi nie ma???
Jak ci się na matematyce bd nudziło to maźnij ze tam Judi
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 17:33
Cytat:
nie było cię ostatnio na forum xDD wiec wyszlo tak.. że wzięłam najaktywniejszych xD
bo szkoła to jest ZUOOOOOOOOOOOOOOOO
That life has brought me here, where I am"