Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 23:28
świetne: D masz talent:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 07:36
Świetne #1, świetne!
Ja wiiedziałam że Radek jest bardzo przeczulony, no ale bez przesady.
Ja bym użyła innych epitetów
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 11:08
#1, zaszokowana jestem twoim talentem, ale i tak Cię kiedyś pokonam w scrabble ( heh... musiałam to napisać. )
Dawaj jeszcze, co tam Radek, i tak nie wygra w sądzie, już moja w tym głowa
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
NIE MAM ABSOLUTNIE NIC PRZECIWKO MOJEMU UDZIAŁOWI W TEJ SZTUCE.
Boli mnie tylko to, że nie zostalem o mojej roli poinformowany jeśli #1 łaskawie uraczy mnie informacją o następnej części - ma moje blogosławieństwo.
Zalezy mi tylko na informacji (musze sobie kupić garnitur na premierę na czas).
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1654 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 12:14
mr.Radek napisał/a:
Boli mnie tylko to, że nie zostalem o mojej roli poinformowany
Radku, gdybym ja chciał każdego poinformować, to po pierwsze nie wystarczyło by czasu, po drugie - to ma być niespodzianka. może jeszcze napisz jakie masz życzenia co do swej roli. NumberOne z pewnością je uwzględni
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 12:17
mr.Radek napisał/a:
Chodzi mi tylko o to, jak zostanę przedstawiony, czy wygram, dlaczego przegram, co będę mówił... czy to tak wiele?
To sam sobie napisz rolę , ok ? Ja ją tylko dodam do tekstu.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
_________________ 13, 14, 15 lipca nie pojawię się na forum.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem niedobra.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Ale tak poza tym to ja jestem dobra.
I normalna. A sprzeczności we mnie nie ma.
Lol. Master, po pierwsze mam prawo się nei zgodzić do wykorzystywania mojej ehm skromnej osoby w przedstawieniu - a przecież wyraziłęm na to zgodę. Nie rozumiem, czego się czepiasz, może tego, że zawsze się musisz czegoś uczepić.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 15:14
Cytat:
Boli mnie tylko to, że nie zostalem o mojej roli poinformowany jeśli #1 łaskawie uraczy mnie informacją o następnej części - ma moje blogosławieństwo.
rotfl.
mr.Radek napisał/a:
Nie rozumiem, czego się czepiasz, może tego, że zawsze się musisz czegoś uczepić.
Radek, nie rozumiem , dlaczego się czepiasz, moze dlatego, że zawsze się musisz czegoś uczepić.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 16:12
mr.Radek napisał/a:
po pierwsze mam prawo się nei zgodzić do wykorzystywania mojej ehm skromnej osoby w przedstawieniu
Wiesz ile na świecie mr.Radków jest?
Weź przestań się czepiać
atos napisał/a:
Radku, gdybym ja chciał każdego poinformować, to po pierwsze nie wystarczyło by czasu, po drugie - to ma być niespodzianka
A no właśnie, ja z Szeche pijaczkę zrobiłam także wyluzuj trochę.
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
O matkooooooo...
Przecież napisałem, że skoro chce pisać, to niech pisze!
A Wy niepotrzebnie robicie z tego aferę.
ankamal napisał/a:
Weź przestań się czepiać
Szkoda że nie doczytałaś do końca cytowanej przez Ciebie sentencji.
Dlatego też już się przestańcie czepiać, jak #1 będzie chciał kontynuować swą Sztukę - niechaj kontynuuje. Chciałem tylko wiedzieć, jaki będę mial w tej sztuce oddźwięk.