Wysłany: Sob Sie 18, 2007 10:51 kanwy
od tygodnia wyszywam mulina obrazki uwazam ze to bardzo ciekawe zajecie i daje super efekty w postaci obrazka ktorego mozna powiesic na scianie np. wpokoju albo dac komus bliskiemu ja wyszywam aktualnie takiego fajnego grubiutkiego slonika dla swojego siostrzenca .
Obrazki do wyszywania mozna dostac w pasmaterii (przynajmniej ja tam kupiłam swoj )
zobaczcie se strone www.kanwy.pl polecam !!!
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 14:45
Mi się podobają takie obrazeczki Ale żeby zrobić coś takiego trzeba mieć talent i wiele cierpliwości. Ja niestety takowych cech nie posiadam
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 18:12
nie przejmuj sie ja uwazam ze do tego wcale nie jest potrzenby talent wystarczy sie nauczyc wzoru ktorym sie wyszywa ja wyszywam np. połkrzyzykiem ale dzieki za opd hehe
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 500 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 07:43
ja w 5 klasie na plastyce miałam wlasnie takie wyszywanie muliną miało być coś świątecznego wiec zrobiłam Rudolfa xD ogólnie to wyszedł śliczny wiec podarowałam go mojej prababci straasznie sie cieszyła
ogólnie to zajęcie bardzo fajne.. ale fakt troche cierpliwości jednak trzeba mieć
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 19 Sie 2007 Posty: 214 Skąd: tylko zapragnę...
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 08:06
Moja mama haftowała kiedys duzo, bardzo duzo, w całym domu mamy pełno obrazów.Haft krzyzykowy jest bardzo prosty, ale czasochłonny.
to kilka jej prac, obrazy biało-czarne są łatwe do zrobienia.. , bo uzywa się tylko jednego koloru.. zaś te kolorowe są juz trudniejsze.. bardzo trudne i trzeba to naprawde lubic robić,miec dobry wzrok i anielską cierpliwość.
poł domu mam w jej obrazach.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje. Ale czym mogą przykryć swą pustkę mężczyźni?
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 15:09
twoja mama ma talent i anielską cierpliwość:) ja też lubię wyszywać, choć to bardzo czasochłonne zajęcie:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus