Wazelina, czemu Ty sie tak na niego uwziełas...
jak jestes taka madra to może sama cos narysujesz... ;]
Nie uwzięłam się na nikogo. Jeśli mi się nie podoba to wyrażam swoją opinię. Mam znajomych, którzy siedzą w tym od lat i no to, co Olek rysuje jest średnie. Mimo tego, ma talent, który jeśli rozwinie to będzie rysował świetnie.
Wazelina ma racje, krytyka jest bardzo mile widziana przynajmniej wiem na czym muszę jeszcze popracować no to żeby nie było dodam tutaj kolejne prace, są trochę już stare.
Dla koleżanki
Rysowane na dzień papieski w szkole hmm jak dobrze pamiętam to 2 klasa
Przy tym się namęczyłem
Liczne na szczerą opinie Krytyka mile widziana:P
pozdrawiam!:*
_________________ Reconcile one and I love life over immemorial passion which.. Skateboard ; *
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 13:35
olek92, o kuurcze. Moge sobie ten pierwszy wydrukowac ? powiesze sobie na drzwiach piekny jest!
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 24 Lip 2007 Posty: 211 Skąd: Rybnik City :D
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 17:05
Ojaaaa.... jak żeś to namalował?:D boskie
_________________ One love... One blood... One life...
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 15:22
tez tak chce rysować ;P na prawde swietne masz te rysunki... a w szczegolnosci podobaja mi sie te na desce
_________________ One love... One blood... One life...
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 18:40
Kurde... wiesz co chlopie? bardzo lubie krytykować ale u Ciebie nie mam sie do czego przyczepic....
graffiti super... dodawaj wiecej kolorów (tak jak w tym pierwszym)
Portrety (papiez) nic dodac nic ujac... masz dobra kreske;)
Kreskowki - to Ci chyba najlepiej wychodzi... chociaz nie wiem bo wszystko jest genialne;)
podziwiam;)
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.