Fajne.. ale wydaje mi się , że nie są rysowane lecz.. robione na komputerze.. ale tylko mi się wydaje..
Nie, sa rysowane recznie wszystkie mam w teczce i w zeszytach, wydaja sie tak ponieważ są zeskanowane i robione różną techniką a na programach graficznych to ja nie mam zielonego pojęcia.
_________________ Reconcile one and I love life over immemorial passion which.. Skateboard ; *
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 99 Skąd: Z Francji
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 16:21
Ekstra !! =D Serio, masz talent =D
Przyjmujesz krytyki ? =D
Ten rysunek przy ktorym sie nameczyles, skateboardzista w skateparku, to ten skatepark mi sie troche krzywy wydaje... tak jakbys perspektywe krzywo naryslowal... ale moze mi sie to tylko wydaje Bardzo mi sie podobaja te twoje dziela sztuki
_________________ Nous vivons dans une societe dans laquelle presque seule l'apparence compte.
Mi się wydaje, że to zamierzone akurat było. Jak dla mnie dwa rysunki tu są fajne: pierwszy to ten z żołnierzem przed sklepem, a drugi z rewolwerowcem (pewnie dlatego, że przypomina mi Rolanda z powieści Kinga). Tylko po jaką cholerę mu rękę uciąłeś? Z dwoma rewolwerami wyglądałby o wiele lepiej.
Gdybym tylko potrafił to walnąłbym sobie ten drugi rysunek na ścianie.
I to wbrew forumowej opinii jedyna rzecz jakiej ci zazdroszczę .
_________________ Quem dies vidit veniens superbum, hunc dies vidit fugiens iacentem nowa era zarabiania
Sam się wyrobiłeś, żeby tak rysować? Wreszcie jest jeden rysunek, który mi się nie podoba: ten ufol czy co to tam jest. Krytykować nie będę, bo wychodzę z założenia, że krytykując trzeba się na tym znać. Ja się nie znam, ale lew mi się podobał. Nie na tyle, żeby przebić rewolwerowca, ale jednak .
_________________ Quem dies vidit veniens superbum, hunc dies vidit fugiens iacentem nowa era zarabiania
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 18:43
ale sliczne rysunki xD ja tez tak chce :P
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Sam się wyrobiłeś, żeby tak rysować? Wreszcie jest jeden rysunek, który mi się nie podoba: ten ufol czy co to tam jest. Krytykować nie będę, bo wychodzę z założenia, że krytykując trzeba się na tym znać. Ja się nie znam, ale lew mi się podobał. Nie na tyle, żeby przebić rewolwerowca, ale jednak .
Sam, a z plastyki na koniec roku miałem 2 ^^,
_________________ Reconcile one and I love life over immemorial passion which.. Skateboard ; *
Całkiem nieźle ci to wyszło ; ] Też lubie graffiti ;pp
_________________ Są chwile których z pamięci wyrzucic nie mogę,
było to dawno, a wciąż siedzi w mej głowie.
To dobrze czy źle? Już się w tym gubię.
Pomimo wszystko czasem powspominac lubię