Leydzin ja to się dziwię, że ty tak normalnie na luzaka wstałeś z tej ziemi. Mi się na podobało, a po obejrzeniu tych filmików aż żałuje, że ja tak nie umiem. Fajnie by było tak skakać, ale ja jestem za leniwy na takie rzeczy . Szkoda tylko, że te filmiki takie krótkie, mam nadzieję, że niebawem wrzucisz coś dłuższego.
A co do tego chińczyka, to on to już w ogóle mi popsuł głowę. Jak on robił te salta to na prawdę mi się w głowie kręciło.
_________________ Quem dies vidit veniens superbum, hunc dies vidit fugiens iacentem nowa era zarabiania
Dzieki bardzo wszystkim za komentarze
Dzisiaj z chlopakami wypuscilismy nowy filmik, calkowicie 4fun Zapraszam do ogladania
Jakby ktos chcial wiedziec to ja jestem ten w czarnej bluzce i czarnych spodniach z paskiem na samym poczatku http://pl.youtube.com/watch?v=AL-nFrL2KO8
Zapraszam do ogladania
Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 941 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 20:22
O kur...de!!!!:) Ale zajeeeeeeeeeeeeeeeeeeefajne!!! masakra ja też tak chce! albo chociaż żebym chłopaka z takimi zdolnościami miała!:) Laseczki for you!!!:)
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!