Razem z dwoma innymi osobami prowadzę radio internetowe w klimatach metalowo/rockowo/punkowych, także jeżeli ktoś jest zainteresowany to stąd pobierzecie odpowiedni plik: http://83.149.122.32:13696/listen.pls , teraz wystarczy tylko włączyć winampa i gotowe
Btw, stacja jest jeszcze bardzo młoda, więc jeżeli ktoś ma kumpli metali itd to byłbym wdzięczny za reklamę
no moze to fajny pomysl ale skzoda ze taka muzyka bo mi naprzyklad nie pasuje Ale mna sie prosze nie przejmowac , bo wielu osob slucha tego typu muzyki. pozdrawiam
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
no moze to fajny pomysl ale skzoda ze taka muzyka bo mi naprzyklad nie pasuje Ale mna sie prosze nie przejmowac , bo wielu osob slucha tego typu muzyki. pozdrawiam
Czytałem inne Twoje posty w Muzyce i jakoś się domyśliłem że Ci to nie będzie podchodzić xD
Jako założyciel i właściciel MetalStacji, już wyjaśniam niedziałanie linka
otóż miałem trochu spraw i nie miałem czasu na radio, ale juz będzie działać
_________________ A że Bóg ją stworzył,
A szatan opętał
na zawsze będzię święta
i na zawsze przeklęta.
Zdradliwa i wierna,
Kochana i wredna,
Zakręcona i tajemnicza,
Dobra i zła.
Początek i koniec-
Oto jestem JA.
Witam!
Mam takie pytanie,
Czy jako rozgłośnia nadająca w Internecie utwory muzyczne, posiadacie licencję ZAiKS oraz czy regularnie opłacacie tantiemy? Krótko mówiąc: Czy Wasza stacja jest w pełni legalna? Jeśli nie, to zachęcam do zalegalizowania jej działalności. W tym celu polecam wypełnić Wniosek o zawarcie umowy licencyjnej dostępny tutaj
Po wydrukowaniu i uzupełnieniu wniosku należy dostarczyć go za pośrednictwem poczty na adres:
Stowarzyszenie Autorów ZAiKS
Wydział Licencji i Inkasa
ul. Hipoteczna 2
00-092 Warszawa
lub osobiście do:
ul. Nalewki 8, Warszawa.
W przeciwnym razie, za złamanie praw autorskich, zgodnie z ustawą z dn. 4 lutego 1994 roku o Prawie autorskim i prawach pokrewnych, grozi odpowiedzialność karna:
"Art. 116.
1. Kto bez uprawnienia albo wbrew jego warunkom rozpowszechnia cudzy
utwór w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, artystyczne wykonanie,
fonogram, wideogram lub nadanie,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 2, ograniczenia wolności
albo grzywny.
4. Jeżeli sprawca czynu określonego w ust. 1 działa nieumyślnie,
podlega karze pozbawienia wolności do roku, ograniczenia wolności
albo grzywny.
Art. 119.
Kto uniemożliwia lub utrudnia wykonywanie prawa do kontroli korzystania z
utworu lub artystycznego wykonania albo odmawia informacji przewidzianych
w art. 47,
podlega karze grzywny."
Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 916 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 13:45
Fencis napisał/a:
Witam!
Mam takie pytanie,
Czy jako rozgłośnia nadająca w Internecie utwory muzyczne, posiadacie licencję ZAiKS oraz czy regularnie opłacacie tantiemy? Krótko mówiąc: Czy Wasza stacja jest w pełni legalna? Jeśli nie, to zachęcam do zalegalizowania jej działalności. W tym celu polecam wypełnić Wniosek o zawarcie umowy licencyjnej dostępny tutaj
Po wydrukowaniu i uzupełnieniu wniosku należy dostarczyć go za pośrednictwem poczty na adres:
Stowarzyszenie Autorów ZAiKS
ul. Hipoteczna 2
00-092 Warszawa
lub osobiście do:
ul. Nalewki 8, Warszawa.
W przeciwnym razie, za złamanie praw autorskich, zgodnie z ustawą z dn. 4 lutego 1994 roku o Prawie autorskim i prawach pokrewnych, grozi odpowiedzialność karna:
"Art. 116.
1. Kto bez uprawnienia albo wbrew jego warunkom rozpowszechnia cudzy
utwór w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, artystyczne wykonanie,
fonogram, wideogram lub nadanie,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 2, ograniczenia wolności
albo grzywny.
4. Jeżeli sprawca czynu określonego w ust. 1 działa nieumyślnie,
podlega karze pozbawienia wolności do roku, ograniczenia wolności
albo grzywny.
Art. 119.
Kto uniemożliwia lub utrudnia wykonywanie prawa do kontroli korzystania z
utworu lub artystycznego wykonania albo odmawia informacji przewidzianych
w art. 47,
podlega karze grzywny."
Pozdrawiam.
Nie rób sobie jaj. Mogę się założyć, że to, co puszczają, to mp3 sciągnięte nielegalnie.
O co chcesz? Radia internetowe i "legalność"...
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”