Nie no, mógłbym z filmowego punktu widzenia wziąć ten film, ale wtedy po mojej recenzji nie wziąłbyś kamery bądź aparatu do ręki, więc powiem to w pełni osobiście. Mnie to nie bawi, a na filmie przez kilka minut robicie cały czas to samo. Jak nauczysz się czegoś nowego, i będziesz chciał zrobić lepszy "filmik", to napisz do mnie na pw. Chętnie ci pomogę...
_________________ Co sobie obiecujesz cezary ? NIE BĘDĘ PIŁ! No jak powiedziałem tak zrobiłem. Ja się wtedy na takich imprezach czuję jak strażak. Bo wszyscy gorzała a ja z wodą latam ! - Cezary Pazura
montaż jest do bani wiem,okres próbny na sony vegas movie studio mi sie skończył;)
Co ma piernik do wiatraka ?
samsung1991 napisał/a:
to jest filmik z treningu po 3h;)
To zaraz jak wróciłeś po treningu to siadłeś i montowałeś ? Wybacz jestem ciężko kapujący...
_________________ Co sobie obiecujesz cezary ? NIE BĘDĘ PIŁ! No jak powiedziałem tak zrobiłem. Ja się wtedy na takich imprezach czuję jak strażak. Bo wszyscy gorzała a ja z wodą latam ! - Cezary Pazura
właśnie trenujemy,tylko nie chce nam sie na salkę jeździć(dosyc daleko i prawie zawsze jest już zajęta) trenujemy na piaskowni/żwirowni,nie jest ona taka zła,ale niektóre tricki jest strach na niej robić (np. za twardo) lub sie nie da
_________________ Cold was my soul
Untold was the pain
I faced when you left me
E tam - 'parkour' W takiej piaskownicy to każdy może być kozakiem. Rozumiem, że jak się uczyć, to tylko w takim miejscu, ale pełny trick do wstawienia w filmiku powinien być wykonany na powierzni płaskiej typu trawa, parkiet itp.
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
malina;) [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 18:25
moj chlopak tez trenuje parkour + akrobatyke i freeruning
Nie ma czegoś takiego, jak parkour akrobatyka i 3run, jest 3run albo Street Stunt, ja ćwiczę Street Stunt, a co do filmiku to hmm, beznadzieja możecie mnie za to zbesztać , ale ja patrzę na to inaczej, niż osoba która oglądała to pierwszy drugi 3 raz, Bo z tego co widzę brak wam techniki, za niskie wybicie przy FF + zero złożenia ;], Bf robiony na pałę czyli, lekkie wybicie z przechyleniem się w tył ;p, A bf powinno sie robić tak , mocny zamach rękoma do góry i wybicie też bardzo silne ;] , Trenujcie trenujcie i jeszcze raz trenujcie, aha i konwertujcie na mp4 bo nie za bardzo coś widać
_________________ Nie ważne jaka cena pokaż mi swą drogę przyjaźń jest bezcenna ja zawsze ci pomogę