... ty masz naprawde 12 lat, jak masz napisane pod avkiem? bo z jednej strony taki głos, nie obraź się, ale strasznie dziecięcy z drugiej strony moderator, no to jest min. 15. O.o
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
Im więcej widzę - tym mniej rozumiem.
Im więcej wiem - tym mniej rozumiem.
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1112 Skąd: Mexico City
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 19:43
Cytat:
... ty masz naprawde 12 lat,
nie mów nikomu i nie wygadaj mnie, ze ci powiedziałam, ale ona jeszcze tych 12 lat nie ma, tylko wiesz dodala sobie bo mysli ze z tym jest fajna^^
Aguś no to prosimy! Już mi tu spiewaj ;p
That life has brought me here, where I am"
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Aguś, szkoda, szkoda... Jednak nie martw się, jak nie teraz, to później się coś innego znajdzie .
Jednak nie możesz teraz sobie "odpoczywać" i zaśpiewaj coś nowego ^^ .
_________________ Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare.
Już kilka osób nie wie co to oznacza i chciałoby wiedzieć, więc daje tłumaczenie ^^ :
Nigdy nie zawahaj się przyznać do błędu i przeproś.
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1678 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 19:30
Aguś, a wiesz, przeglądałam sobie ostatnio piosenki i tak jakoś na "Razem zestarzejmy się " Karoliny Kozak. Ja wiem, że to nic nadzwyczajnego, ale miło by było usłyszeć Twój głosik, jak już się z Myslovitzem nie uda.
_________________ Myslovitz na październik:
Gdzie są moi przyjaciele?
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 06 Maj 2008 Posty: 68 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 22:20
A ja posłuchałam i bardzo ładnie Widziałam właśnie w telewizji babkę, która koniecznie chciała zrobić karierę muzyczną i może lepiej by jej poszło, gdyby miała twoje zdolności. Nie załamuj się i nie łam jakimiść odwołaniami, tylko ćwiczyć cza, skalę poszerzać, technikę usprawniać i zawojujesz świat
_________________ "Jak ziemia miała by być okrągła?!
przecież wtedy wszyscy ludzie by z niej pospadali i wszystkie oceany spłynęły by na dół!"
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4623 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 07:31
Jednak są te warsztaty!
Wczoraj byłam pierwszy raz, strasznie jestem zadowolona. Nauczyciel konkretny, wytknie błędy, kiedy trzeba to pochwali. szkoda tylko,że oczywiście mama katar i nie mogę tak korzystać z nich w 100%.
Neska, mam to gdzieś nagrane jak znajdę to wyślę Ci
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1678 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 22:33
Aguś napisał/a:
Jednak są te warsztaty!
Wczoraj byłam pierwszy raz, strasznie jestem zadowolona. Nauczyciel konkretny, wytknie błędy, kiedy trzeba to pochwali. szkoda tylko,że oczywiście mama katar i nie mogę tak korzystać z nich w 100%.
Czyli Judowe i moje kciuki coś dały. Miło. Ucz się jak najwięcej.
Aguś napisał/a:
Neska, mam to gdzieś nagrane jak znajdę to wyślę Ci
Oj koniecznie, będę się upajać tą melodią pod prysznicem. Ach!
_________________ Myslovitz na październik:
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!