Hehe no cóż pochwalę sie swoja pracą na konkurs informatyczny ,która w konkursie miedzy szkolnym zajęła pierwsze miejsce . Tematem konkursu był plakat reklamujący książkę młodzieżową .
Za tydzień idę po nagrodę ( Nie wiem co dostane , później się pochwalę^^)
W sumie to przyznam że zrobienie tego zajęło mi 30 minut i była to moja druga praca wykonana w życiu w programie Photoshop xD
O to i moje małe dziełko :
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...
No najgorzej nie jest, jak na podstawówkę to świetna praca. Ale jeżeli chodzi o ogólną ocenę, to dla mnie to trochę niedopracowane jest. Popracowałabym nad wycinaniem obiektów i wklejanie ich na tło. Bo jeszcze trochę wymaga pracy ten aspekt.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 17:44
Mnich napisał/a:
stworek11, rozumiem, że plany co do nowego banera na forum już są realizowane, tak?
Oooo! Bo ja chciałam nadmienić, że ten Murzyn i kolo obok patrzą się na mnie już od listopada!
Bardzo ładne, może i niedopracowane, ale podoba mi się. Tylko te niebieskie promienie.. mogłyby być innego koloru
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
stworek11, rozumiem, że plany co do nowego banera na forum już są realizowane, tak?
Neska napisał/a:
Mnich napisał/a:
Oooo! Bo ja chciałam nadmienić, że ten Murzyn i kolo obok patrzą się na mnie już od listopada!
Hehe , ja znajdę czas i przyjdzie mi do głowy jakiś pomysł może coś wykombinuję
Wazelina napisał/a:
trochę niedopracowane jest. Popracowałabym nad wycinaniem obiektów i wklejanie ich na tło.
Oj no wiem że niedopracowane ..
Neska napisał/a:
Bardzo ładne, może i niedopracowane, ale podoba mi się. Tylko te niebieskie promienie.. mogłyby być innego koloru
Hehe Jakiego na przykład ?
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 528 Skąd: z półlitrówki.
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 15:48
Jak na podstawówkę, to jest naprawdę rewelacyjnie. Podejrzewam, że wielu gimnazjalistów (a i licealistów, patrząc na moich kolegów z klasy, którzy na technologii informacyjnej stawiają sobie za punkt honoru wygranie Pasjansa) nie zrobiłoby tego lepiej.
Gratuluję! =^^=
_________________ RATOWNIK GRUPY RATOWNICTWA I ŁĄCZNOŚCI "AMRAT"
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 19:19
stworek11 napisał/a:
Hehe , ja znajdę czas i przyjdzie mi do głowy jakiś pomysł może coś wykombinuję
nie może, a na pewno
stworek11 napisał/a:
Jakiego na przykład ?
Nie wiem. Może ciemnozielony ( albo chociaż i nie, bo by się zlewało), może czarno-biały. Musiałabym to widzieć, żeby ocenić.
Ale niemniej jednak serdecznie gratuluję.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...