Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 22:58
Oto moja suczka - Kora
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Mam suczkę rasy bokser. Zwie się SABA. Jest to bardzo spokojna i przyjacielska suczka. Kocha dzieci (była przy nich wychowywana). Jest pełna energii i lubi się bawić. Nigdy nie wyrządziła nic złego.
Ale ma też swój charakter. Jest strasznie uparta i potrafi postawić na swoim.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Sie 11, 2007 11:34 moja Pusia:)
Oto moja Pusia: to suczka podobno rasy chihuahua jest bardzo zadziorna ale straszny z niej pieszczoch:) I potrafi walczyć o swoje:) mimo że jest bardzo mała to robi zamieszanie co najmniej jak 5 takich piesków:) bardzo ją kocham:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 297 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 19:28
aktualnie zdjęcia nie posiadam, ale jak będę mieć to wrzucę.;p
jestem w posiadaniu 2,5 letniej suczki owczarka kaukaskiego.
z obciętymi uszkami o szaroczarnobiałym umaszczeniu..;]
ma charakterek, nie powiem.;p
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
Przedstawiam państwu moje (nie) szczęście, które liczy sobie akurat dwa miesiące i prawie 11 dni (za godzinę). Jest to małe, wredne coś, rasy Golden Retriever.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 21:57
kolorowa, Śliczny jest twój psiaczek ! Ma fajne oczyska, Jak się wabi ?
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.