Tak sobie przeglądałem forum i co widzę? "Pojedynek poetycki", to muszę wejść i poczytać. Wszystkie wiersze bardzo fajne i teraz się zastanawiam kiedy będzie następny pojedynek.
Pewnie wstane jutro i zobacze, ze mam osta za odswieżanie starych tematów .
_________________ Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare.
Już kilka osób nie wie co to oznacza i chciałoby wiedzieć, więc daje tłumaczenie ^^ :
Nigdy nie zawahaj się przyznać do błędu i przeproś.
No cóż Arka chyba szybko nie zobaczymy. Chyba że Atos pojedynkowałby sie z kimś innym? Ale jaki mógłby być temat?
Tak na marginesie czytałam niedawno że Polska pod względem wydawania nowych wierszy na świat, licząc tomiki i anonimowe wiersze w necie powinna się znaleźć w księdze Guinessa
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Ktoś się zgłosi, zobaczysz . Zrobicie nabór i się znajdzie osobnik chcący walczyć z Atosem jak równy z równym.
Co do tej poezji, to nie wiedziałem, że Polska to taki poetycki kraj .
Już kilka osób nie wie co to oznacza i chciałoby wiedzieć, więc daje tłumaczenie ^^ :
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 17:12
Cytat:
Zobacz, jak kipią w Forumowych Partnerach. Nie wypadałoby trochę tego pożenić, aby był spokój? (albo i aby nie było spokoju )
eee tam śluby już były może coś ciekawszego??
może rozwody?
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
jeżeli dobrze zrozumiałem, to wiersz o forumowych związkach ? Jeżeli tak, to się zgadzam, będzie o czym czytać .
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1651 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 20:36
Atos mówi 'łokej' Zasady ustalcie sami. Ja - jesli dojdzie to do skutku - zgadzam się na wszelkie Wasze zasady. Tylko jesli już to w sobotę lub niedzielę, bo w tygodniu to nawet wyspac się nie mam czasu
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Ok to temat dowolny i równie dobrze może być o jakichś związkach, mężach, żojach i kochankach, można napisać coś o podróżach Mnicha (wydaje mi się że temat może być interesujący) albo o tym co się stanie z forum za paredziesiąt lat.
Zresztą piszcie o czym chcecie byle tyczyło się forum.
Niech chętni się zgłaszają.
(atos rozumiem że jesteś automatycznie chętny )
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1651 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 21:12
Szeche napisał/a:
(atos rozumiem że jesteś automatycznie chętny )
Oczywiście Jednak jakieś zasady proponuję ustalic
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą