Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 19:45
Olla napisał/a:
A na wesele z Donajem zgodzę się tylko jeśli ty Mnich to napiszesz
Mnichu, liczymy na Ciebie
Cytat:
Kurde, czy ja juz nie mam nic do powiedzenia ?
No pewnie że masz Powiedz że się zgadzasz i po sprawie
Czekam z niecierpliwością na te wasze wierszyki
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 16:07
Olla napisał/a:
Mnich, Wrednym jesteś.
Zmienisz zdanie, jak się dowiesz, jaki ładny wierszyk o Tobie napiszę.
Tylko ludzie, ruszcie się. Niech wrzucą wszyscy na raz. Kto chce napisać, niech napisze i jazda, bo się wreszcie nie doczekamy. Termin do końca tygodnia, do końca ferii?
Nikt nie ustalil terminu, to może ustalimy go na 16.02.07 do godz 20:00 . Wtedy wystawiacie wierszydła. Pasuje ?
_________________ Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare.
Już kilka osób nie wie co to oznacza i chciałoby wiedzieć, więc daje tłumaczenie ^^ :
Nigdy nie zawahaj się przyznać do błędu i przeproś.
Stop! Ludzie co wam się tak spieszy? W cztery dni na pewno drugiego "Pana Tadeusza" nie skrobną, czas co namniejj do 29 lutego.
Trzeba by jakieś zasady, moze wybrać pare tematów.
Zresztą wybieramy się do tego jak Sójka za morze...
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 01:12
Ale nie mówimy o Panu Tadeuszu tylko o forumowym wierszyku. Dając ścisłe zasady i tematy zabawa jedynie straci urok. W końcu autor ma zaimprowizować i zaskoczyć własnym wierszem a nie stworzyć równanie pod wzór. Byle by był wesoły i dotyczący forumowiczów. Mi tyle wystarczy, każdy napisze po swojemu i zrobi niespodziankę na swój sposób.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 14:50
tak, już napisałam, zem gotowa oddać go w ręce forumowe:D
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Chodzi mi o to że nie kazdy jak np Mazowieckie ma w tym momencie ferie. na przykłąd takie świętokrzyskie (:P ). Tydzień dla osób które teraz chodzą do szkoły to moze być za mało i nie każdy znajdzie czas.
Zresztą już sie nie wtrącam, jak chcesz to organizuj Mnich, ja nie mam czasu za bardzo
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY