Znak pokoju ( kolęda) - w moim wykonaniu ... Nie jest najlepiej to wykonane jak potrafię , ale jestem przeziębiona , zatkane zatoki i taką trochę chrypkę mam ... Więc i tak mi nieźle wyszło ... Myślałam że gorzej będzie ...
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Pią Gru 07, 2007 16:16
Nawet ładnie :]
Raczej nie zamierzam cię krtytykować bo podobało mi się Gdybym ja tu umieściła jakąś piosenke w moim wykonaniu chyba bym bana dostała hehe
Ładny masz głosik.. Ogólnie podobało mi sie :]
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 21:49
Mnich napisał/a:
Sądzę, że wiele osób na forum śpiewa w pustym domu wcale nie gorzej, niż oryginalni wykonawcy, ale pierón wie czemu, wstydzą się zaśpiewać jak ktoś słyszy.
Tak jakbys dokladnie znal mnie nie mowie tu o idealnosci mojego spiewu tylko o tym pustym domu itd. ale niestety za bardzo sie wstydze zeby cokolwiek zamiescic przykro mi taka jest moja natura (probowalam z nia walczyc ale w tym przypadku nie moge siebie pokonac)
Co do stworkowego wykonania.... nie najgorsze, masz bardzo dojrzaly glos. Ale jeszcze musisz popracowac (wysokie dzwieki tez)
stworek11, cóż głos masz fajny, ale wydaje mi się jak byś śpiewała przez nos, a zresztą masz problemy przy oddychaniu jak śpiewasz i wyciąganie..... Poćwicz jeszcze.
_________________ Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I? I...?
Ty Moniś skarbie . Jak byś słyszała jakąś piosenkę 4 raz i na tej podstawie byś ją nagrywała to ciekawe czy wyszło by ci lepiej .. Nie umiem do końca tych piosenek , bo słyszałam je tylko parę razy a na wrzutę wrzuciłam tak z nudów ...
A tak apropo piosenki uwolnić się , to słyszałam ja tylko w oryginalnej wersji angielskiej ... A tekst po polsku znalazłam gdzieś w necie ... A ta piosenka wcale nie jest łatwa .. Za jakiś czas jak się tych piosenek nauczę , to dam Ci Moniś linki jako pierwszej i wtedy zobaczymy czy ci ta twoja sztuczna szczęka nie wypadnie
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1070 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 21:32
Mnich napisał/a:
A Monia niech się nie mądrzy, tylko sama to zaśpiewa.
Nie zabronisz mi Bartek szczerosci Wiersze to Ona pisze fajne, ale Jej spiewanie mnie sie w ogóle nie podoba.
A ja nie potrafie spiewac i nie chcielibyscie tego sluchac