Wiem że może nie jest najlepsze ... no ale ...
Nagranie jest autentyczne i nie przerabiane w żadnych programach ...
Wiem że trochę słaba jakość , ale nagrywałam to na mp3 ...
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2028 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 21:57
Haha! I całe forum śpiewaaaaaaa! I tak ma być! Zawsze fajniej, raźniej, śmielej i weselej.
Stworek ma u mnie + już za to, że zaśpiewała nam na forum. Sądzę, że wiele osób na forum śpiewa w pustym domu wcale nie gorzej, niż oryginalni wykonawcy, ale pierón wie czemu, wstydzą się zaśpiewać jak ktoś słyszy.
Tak przesłuchałem sobie to dwa razy i się zastanowiłem, co napisać. Powiedziałbym... (bo słownictwo pasji jest lepiej rozwinięte, a o niej nie muszę nikomu mówić ) że na niektórych zakrętach wyskakujesz, to na prostej idziesz jak burza. Poszukaj może czegoś wolniejszego, aby mieć więcej czasu na złapanie tonacji. A po tem po mału, po mału... na szczyt po złote góry.
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1691 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 08:25
Pani Agata napisał/a:
agushieq napisał/a:
Mnich napisał/a:
Może jakiś festiwal zorganizujemy?
Idola! xD
to mogłoby być ciekawe
Mogę być w komisji? Będę udawać Kubę Wojewódzkiego i oceniać najlepsze dedykacje
Cóż powiem Stworuś, do ideału trochę daleko, ale jak dla mnie masz szansę coś z tym zrobić, bo robisz to nie najgorzej ( a o niebo lepiej od moich jęków pod prysznicem:)). Trzymam kciuki.
_________________ Myslovitz na październik:
Gdzie są moi przyjaciele?
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Gdzie są moi przyjaciele?
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 516 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 08:41
to jest dobre !
zrobimy forumowego idola!
[ Dodano: Sro Sie 29, 2007 08:42 ]
a co do stworka jakoś nie najlepsza.. i ogolnie to mam mieszane uczucia.. ale jest ok ja czekam tylko aż dom opustoszeje ii też cos nagram
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1234 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 11:53
Super Masz ciekawy głosik
Podziwiam za odwagę...
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
stworek11, ja mam sporo podkładów pisz ,czego szukasz. Moze mam
A masz może Sumptuastic - Za jeden uśmiech twój albo Pięknie żyć ???
Pani Agata napisał/a:
stworek11, młodziutka jestes, glos masz ładny jak na 12 lat mi sie podobało
Heh Ja od paru lat ćwiczę śpiewanie ... W sumie to od małego ... Jak maiłam może 4/5 lat to zawsze śpiewałam w samochodzie piosenki które leciały z kasety ... Później jak maiłam 9 lub 10 lat chodziłam na naukę śpiewania .... Ale nie chodziłam długo bo często byłam chora ( mam astmę ) i za dużo lekcji opuszczałam Chodziłam może z dwa trzy miechy .... A teraz jestem w chórku szkolnym (dwa lata już chyba będzie)
Neska napisał/a:
Cóż powiem Stworuś, do ideału trochę daleko, ale jak dla mnie masz szansę coś z tym zrobić, bo robisz to nie najgorzej ( a o niebo lepiej od moich jęków pod prysznicem:)). Trzymam kciuki.
Raulik napisał/a:
a co do stworka jakoś nie najlepsza.. i ogolnie to mam mieszane uczucia.. ale jest ok
agusia_93 napisał/a:
Super Masz ciekawy głosik
Podziwiam za odwagę...
KoBeRkA14 napisał/a:
łał super po prostu
Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze ... Szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego ...
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...