Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 528 Skąd: z półlitrówki.
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 23:15 Twórczość Wilczego Rozbójnika
Odrobina rysunków i fotografii. 2006 i 2007 rok. Niektóre wyświetlają się w miniaturkach - wtedy trzeba na nie kliknąć. Są też takie, które mogą się powtarzać, wgrane na nowy serwer.
RYSUNKI:
siła wyobraźni - narysowane z nudów w te wakacje. Pierwotnie na rysunku miał siedzieć Lekkołap, ale doddałam mu ogonek i elfickie uszka, więc... wyszła jakaś niezidentyfikowana postać. Taki kaprys.
Żywe Srebro - postać zrobiona na potrzeby gry w RPG. Nie ma przedramion.
Żywe Srebro 0 - właśnie w ten sposób Żywe Srebro stracił przedramiona. Ręce zaplątały mu się w jakieś wodorosty (nie wnikajmy, jakie) i aby się uratować, musiał je odgryźć (to smok, więc ma sposób myślenia jak typowe, schwytane zwierzę).
Bierniuszka 4 - pomyliłam się. A jednak uwieczniłam jeszcze raz Bierniuszkę z dłuższymi włosami. Tylko trzeba było odkopać.
No ładnie ładnie, te świetnie zachowane proporcje, kreska... Szczerze mówiąc to jak wryta gapiłam się w te obrazki, a potem zbierałam szczękę z podłogi
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1654 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 00:31
ładne. Nie znam się na sztuce, ale jak dla mnie, to moznaby mocniej przycisnąc ołówek aby było to bardziej wyraziste. Ale ogólnie na plus. Dokładnie, szczegółowo. Atos mówic że to piękny byc
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 15:12
Ach.. rysunki przewspaniałe, chociaż niektóre mogłyby być nieco wyraźniejsze.
Co do zdjęć, to nie bardzo jestem przekonana, ale te z pielgrzymki przypomniały mi wakacje
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...