Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 149 Skąd: wziąć na wino..
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 14:40 Zombie Walk Katowice
Hej!
Na wstępie - długo się zastanawiałem (no prawie 3 dni) gdzie wstawić ten temat, myślałem nad Zabawami, ale nie bo tam są zabawy tylko na forum.. Ale jest to swego rodzaju zabawa, więc wstawiłem tutaj.
Otóż jestem współorganizatorem Zombie Walku w Katowicach. Tym się Wam chciałem pochwalić, ale przy okazji Was zaprosić na fajną zabawę!
Otóż 5 września, w godzinach popołudniowych w Katowicach odbędzie się Zombie Walk. Czyli przemarsz osób przebranych za zombie przez miasto! O której godzinie i gdzie dokładnie się spotkamy wszyscy jeszcze dokładnie napiszę, ale już teraz chcę Was zaprosić! Wszystko jest za free, nie ma ukrytych opłat pod gwiazdką itd. Przychodzi ten kto chce. Regulamin i zasady zabawy poznacie wszyscy na miejscu!
Pozdrawiam!
PS. Czy mogę umieścić grafikę dotyczącą Zombie Walku?
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 15:20
Wzorujecie się na homoseksualistach? Kolejna parada równości... Tym razem z transparentami: My ZOMBEE jesteśmy tacy sami jak Wy! Żądamy szacunku i poparcia! ?
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 315 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 16:33
Hasiu napisał/a:
przemarsz osób przebranych za zombie przez miasto!
O tak! Tego ludzie potrzebują. Kto wpada na takie pomysły?
Mam lepszą akcję. Jak chcecie się przebierać, to się przebierajcie, ale przy okazji posprzątajcie całą Polskę. A przynajmniej swoje miasto.
Hasiu napisał/a:
Czy mogę umieścić grafikę dotyczącą Zombie Walku?
Może lepiej nie.
P.S. Uważaj, żeby na ten "Zombie Walk" nie zachorować, bo ten drugi sam nie pójdzie.
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 17:56
Boski napisał/a:
Wzorujecie się na homoseksualistach? Kolejna parada równości...
Nie. Nie wzorujemy się na ludziach twojego pokroju.
Grandmoff napisał/a:
Hasiu, nie mam już sił czytać Twoich postów. Od każdego z nich bolą mnie uszy. Dlaczego 80% zdań w twoich postach kończy się wykrzyknikiem...?
Taki mam styl pisania. Niektórym może się nie podobać, ale trudno. W rzeczywistości mówię bardzo cicho.
kryptos napisał/a:
posprzątajcie całą Polskę
Nie będziemy mieli na koszulkach napisu MPK.
kryptos napisał/a:
A przynajmniej swoje miasto.
U mnie w mieście jest czysto, a Katowice to już nie moja działka.
kryptos napisał/a:
Kto wpada na takie pomysły?
Ludzie z poczuciem humoru, którzy chcą się pobawić. Wpisz w google zombie walk to się dowiesz kto. Jeżeli macie lepsze sposoby na zabicie czasu i nudy to napiszcie. Chętnie poznam. Kto wie? Może skorzystam.
Jak nie chcecie uczestniczyć to nie. Wasza sprawa. Prosił się nie będę. Mnie to zwisa. Może to i zwariowany pomysł, ale nie mam zamiaru spędzić całego życia wyglądającego tak: praca, dom, telewizor, spać, praca, dom, telewizor, spać itd itd. (ew. zamiast pracy szkoła) Póki jestem jeszcze młody i mam okazję się wyszaleć, powariować to bardzo chętnie będę to robił. Wykształcenie swoją drogą, ale potem mogę żałować, że nie bawiłem się za młodu jak okazja była.
Wolisz robić z siebie idiotę na oczach ludzi? Nie no jak chcesz mnie też to zwisa co Ty ze sobą będziesz robił no ale...
Hasiu napisał/a:
Wykształcenie swoją drogą, ale potem mogę żałować, że nie bawiłem się za młodu jak okazja była.
Pffffff ależ ciekawa teoria...
[ Dodano: Pon Sie 11, 2008 19:41 ]
Więc jak dla mnie - pomysł ten odpada. Jedyne co mogę zrobić to usiąść w miejscu w którym będę dobrze widział tą przechodzącą hołotę robiącą z siebie pajaców przed ludźmi i turystami i popijać browca naśmiewając się z Was ;] Kto wie... może i jakieś pomidory by poleciały lecz naprawdę... nie chce mi się nawet tam jechać bo nie ma po co.
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 315 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 19:07
Hasiu napisał/a:
Nie. Nie wzorujemy się na ludziach twojego pokroju.
Wujek Hasiu Mistrz Ciętej Riposty! Zostań moim synem, taki jesteś wygadany.
Poczytałem parę Twoich postów i we wszystkich, w których starasz się komuś odciąć tak niesamowicie Ci to wychodzi. Jestem z Ciebie dumny.
Boski napisał/a:
Jedyne co mogę zrobić to usiąść w miejscu w którym będę dobrze widział tą przechodzącą hołotę robiącą z siebie pajaców przed ludźmi i turystami i popijać browca naśmiewając się z Was
Zrób miejsce na ławce, będę robił to samo.
Hasiu napisał/a:
Jeżeli macie lepsze sposoby na zabicie czasu i nudy to napiszcie. Chętnie poznam. Kto wie? Może skorzystam.
Nie, niestety, jeśli skonfrontować pomysł w chodzeniu w stroju zombie po mieście z moimi ideami, to niestety - nic lepszego do głowy mi nie przychodzi. Wybacz.
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 19:36
Zgadzam się z Kryptosem i Boskim. Moim zdaniem to żenada.
Niektórym się chyba na prawdę nudzi. Widziałam zdjęcia mojej koleżanki, która była na czymś takim w Wawie.
Jaki to ma sens?
Pokupować jakąś sztuczną krew, rany itp., oblać się tym i przejść po ulicy z tłumem innych takich samych osób w obdartych ubraniach?
Ha ha ha. Ale ubaw .
_________________ Jeżeli masz być kiedyś szczęśliwy, to czemu nie zaczniesz od dziś ?
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 12:03
Mam chyba (nie)przyjemnosc zakomunikowac, ze w tym roku ZW w Katowicach sie nie odbedzie.. Glowny organizator chyba olal sprawe totalnie.. Nie wiadomo nic konkretnie, jaka trasa, gdzie sie spotykamy, co robimy.. Nic nie zostalo potwierdzone, nie wiadomo nawet czy sprawa zostala zgloszona ze takie cos sie odbedzie u odpowiednich sluzb, a rozmawialismy na ten temat.. Nie ma odpowiedzi na moje maile, na oficjalnym forum tez logowania nie bylo zadnego od bardzo bardzo dawna. Mam nadzieje ze to tylko problemy osobiste (problemy z internetem, wypadki losowe), ale mam przeczucie ze sprawa zostala olana. W przyszlym roku chetnie przejme paleczke co do organizacji ZW w Katowicach, jednak w tym roku nie jestem w stanie juz nic zrobic. Rozpoczyna sie rok szkolny, a wiekszosc uczestnikow to wlasnie uczniowie i studenci przeciez. Mnie zreszta tez nauka czeka. Tak wiec w przyszlym roku postaram sie zorganizowac ZW w Katowicach!
PS. Wybaczcie brak polskich liter, ale mam problem z komputerem.