A ja owszem. Zamiast pokazywac, co dobrego zrobili dla kraju- wciaz staja w szranki z opozycjonistami i propaganduja, wywolujac usmieszki na twarzach.
To raczej opozycja pokazuje swoje propagandowe ząbki nie robiąc nic konkretnego.
Ten rząd nie jest najlepszy, ale nie ulega wątpliwości, że w ogólnym rozrachunku to właśnie PIS stoi na najwyższej pozycji (czyt. najwięcej zrobił). Brakuje nam w tym rządzie paru rzeczy, ale żeby coś zrobić to trzeba najpierw odgarnąć gnój, który właśnie za rządów tej dzisiejszej opozycji został naniesiony. Bodajże po mieczu (z przemianami) to od roku 45 tak srali we własne gniazdo.
Cytat:
Trabie jerychonsko, ze z pewnoscia nie dzisiejszy jelopski czlowiek, co sie dla Boga modli i przyznaje racje. Natomiast istota rozumna umie i potrafi.
To ta rozumna musi zacząć urozumniać tych głupszych i znowu koło się zamyka. Anarchii nie ma...
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Hansen, skoro ty masz 7 lat, to co ty możesz wiedzieć o świecie??!!
-.^
liberto napisał/a:
Skoro jednak nadal podoba ci się anarchia to może wyjedziesz sobie do tych krajów afrykańskich i pomieszkasz w małych społecznościach, o których piszesz... Tylko po powrocie napisz mi maila jak było!!
słyszałeś o czymś takim jak squating?
*NumberOne* napisał/a:
Co do anarchii to krótko : "pluję" na anarchie i anarchistów
Anarchia? Kolejna powalona idea. Bzdurne i nierealne.
_________________ Kiedy zapada noc
pokrywa ona świat
nieprzeniknioną ciemnością
Chłód wschodzi nad ziemią
i przenika powietrze
Nagle...
Życie nabiera nowego znaczenia
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
A ja uważam że anarchista, jeśli prawdziwym anarchista jest, to raczej nie siedzi w internecie i nie pisze "jestem anarchista". To tak samo jak z kinderpunkami i trzynastoletnimi mrokami. Anarchie ma sie w sercu i w glowie. Nie trzeba sie nia chwalic. Ale to tylko moje zdanie.
_________________ 'bądź pamięcią, której nie da się zapomnieć.
bądź nadzieją, bądź mą wiosną i jesienią,
bądź uśmiechem wśród tysiąca drobnych zdarzeń.'
nie siedzi w internecie i nie pisze "jestem anarchista".
siedzi cicho i pierdzi w stolek. ja uwazam, ze demokrata sie jest w sercu. nie trzeba siedziec w internecie i o tym mowic. czujesz, ze to glupie i smierdzi?
a, tak, jak rzeklo sie Szeche, ludzie sie nie nadaja.
Swietnie podobają mi się porównania do państw w Afryce:D oprócz anarchizmu mają też inne ciekawe zwyczaje jak chodzenie nago i kanibalizm. Moim zdaniem cud miód i orzeszki:D
A ja uważam że anarchista, jeśli prawdziwym anarchista jest, to raczej nie siedzi w internecie i nie pisze "jestem anarchista". To tak samo jak z kinderpunkami i trzynastoletnimi mrokami. Anarchie ma sie w sercu i w glowie. Nie trzeba sie nia chwalic. Ale to tylko moje zdanie.
taktak, przyznaję, że mój pierwszy post jest przekomiczny i że po tym mozna mnie sobie wyobrazić jako pseudopunka z miliardem naszywek zachwalających anarchizm, które zamienię na inne kiedy mi się to znudzi. no ale teraz pozostaje tylko usiąść i walić głową w klawiaturę
Bęsik napisał/a:
oprócz anarchizmu mają też inne ciekawe zwyczaje jak chodzenie nago i kanibalizm
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 14:08
normalnie musiałem looknąć co o tym piszą w wikipedii co tam piszą na temat Anarchii.. mi od zawsze kojarzyło się z czymś złym... bo jak coś może dobrze funkcjonować bez osoby będącej przywódcą... na wikipedii było że jest to struktura bez władzy jednak trzymająca się jakiś tam praw... ale to stwierdzenie jest chyba troche bezsensu bo skoro niema władz to skąd prawa po pewnym czasie i tak wyszedłby z tego jeden wielki burdel... jestem na NIE...
_________________ ...nie pytaj kim jestem to zbyt trudne pytanie...
...powiedzą kiedyś WWE tu byli...prawdę mówili...
...najbardziej przeszkadza mi to że dla wielu z was mądrość to UTOPIA...
Anarachia nie jest kretyństwem, głupotą czy nawet zbrodniczą ideologią tylko "fantazją masturbacyjną dla której świat faktów nie ma większego znaczenia". Ustrój anarchistyczny (prócz przejściowych okresów) właściwie nigdy nie istniał, więc nie ma jak o tym rozmawiać.
Warto zauważyć, że anarcho-syndykaliści (Wojna Domowa w Hiszpanii) czy anarchiści (marynarze kronsztadcy) przejawiali się wyjątkowym okrucieństwem, nawet jeśli pod uwagę weźmiemy czas w którym działali.
_________________ "Religia chrześcijańska jest religią społeczeństwa cywilizowanego. Ona podnosi człowieka, głosząc wyższość ducha nad materią. Nie szanować tej religii, to znaczy być pozbawionym zdrowych pojęć moralnych (...)" - Napoleon Bonaparte
mnie osobiście bardzo drażni jak takie dzieciaki wychodzą na deptak (koszulka ze znakiem anarchy) i łaża tak sobie i mówią ze sa anarchistami,a tak naprawdę nic o tym ustroju nie wiedzą...:/ żenada
anarcho-syndykaliści (Wojna Domowa w Hiszpanii) czy anarchiści (marynarze kronsztadcy) przejawiali się wyjątkowym okrucieństwem
to tak jakbys potępiał wszystkich muzułman przez kilku terrorystów
thsynn napisał/a:
mnie osobiście bardzo drażni jak takie dzieciaki wychodzą na deptak (koszulka ze znakiem anarchy) i łaża tak sobie i mówią ze sa anarchistami,a tak naprawdę nic o tym ustroju nie wiedzą...:/ żenada
a wiesz, że często tak się zaczyna? ja też przechodziłem ten okres.
Vanilla Ice napisał/a:
a, tak, jak rzeklo sie Szeche, ludzie sie nie nadaja
ile razy już to pisałem? nie możesz tego wiedzieć:
Aramis napisał/a:
Ustrój anarchistyczny (prócz przejściowych okresów) właściwie nigdy nie istniał
Ano wiem, ze przez ludzi typu ksieza itp., to nie wypali, bo oni chca czuc smaganie bicza na plecach. Ich przyklad podaje nie bez powodu. Mimo wytycznych Jezusa- ustalili sobie hierarchie i jedni chca zwyczajnei byc nizej od drugich.
mnie osobiście bardzo drażni jak takie dzieciaki wychodzą na deptak (koszulka ze znakiem anarchy) i łaża tak sobie i mówią ze sa anarchistami,a tak naprawdę nic o tym ustroju nie wiedzą...
a wiesz, że często tak się zaczyna? ja też przechodziłem ten okres.
Ja tez ja też! Byłam wręcz oszołomiona, zauroczona i opętana tą całą anarchią, czytałam o tym, zbierałam informacje. Ale to był taki okres buntu, długie włosy, koraliki. Teraz mi przeszło, tak samo jak fascynacja anarchią.
Cytat:
Vanilla Ice napisał/a:
a, tak, jak rzeklo sie Szeche, ludzie sie nie nadaja
ile razy już to pisałem? nie możesz tego wiedzieć
Bo on mnie lubi A poza tym ja o tym pisałam już na pierwszej stronie tego tematu
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY