A ja uważam że anarchista, jeśli prawdziwym anarchista jest, to raczej nie siedzi w internecie i nie pisze "jestem anarchista". To tak samo jak z kinderpunkami i trzynastoletnimi mrokami. Anarchie ma sie w sercu i w glowie. Nie trzeba sie nia chwalic. Ale to tylko moje zdanie.
Uważam tak samo.
Chciałam zauważyć że ciągle dajecie te same argumenty. By kogoś do czegoś przekonać nie wystarczy powtarzać ciągle jedno zdanie.
_________________ Tak realizuje się sen o wolności
budujemy zamek szczęścia z ludzkich kości.
Chciałam zauważyć że ciągle dajecie te same argumenty. By kogoś do czegoś przekonać nie wystarczy powtarzać ciągle jedno zdanie
kiedy wejdzie tu człowiek który nie uważa za stosowne przeczytać przynajmniej kilku ostatnich postów, nic o tym nie wiedzący albo lubiący Szeche to jest to niezbędne
Miss Psycho napisał/a:
Uważam tak samo
czy moja ''jednorazowa'' głupota zawsze będzie mnie ścigać? w każdym razie nie zwracajcie szczególnej uwagi na pierwszy post
A ja uważam że anarchista, jeśli prawdziwym anarchista jest, to raczej nie siedzi w internecie i nie pisze "jestem anarchista". To tak samo jak z kinderpunkami i trzynastoletnimi mrokami. Anarchie ma sie w sercu i w glowie. Nie trzeba sie nia chwalic. Ale to tylko moje zdanie.
Hahaha po raz drugi Jakie chwalic? Jak nosisz okulary, to nie nos ich zbyt widocznie, bo to troche odstaje od innych? Ja w ogóle radzilbym zapoznac sie z witryna http://cia.bzzz.net , a potem sie odzywac.
Miss Psycho napisał/a:
Hahaha po raz drugi Jakie chwalic? Jak nosisz okulary, to nie nos ich zbyt widocznie, bo to troche odstaje od innych? Ja w ogóle radzilbym zapoznac sie z witryna http://cia.bzzz.net , a potem sie odzywac.
Zapaleni anarchiści? Miło słyszeć. http://cia.bzzz.net ten adres znam, często zaglądam. A tak nawiasem mówiąc w ankiecie zaznaczyłam "Tak" więc nie widzę powodu by na mnie krzyczeć
_________________ Tak realizuje się sen o wolności
budujemy zamek szczęścia z ludzkich kości.
Nie rzucaj rownowaznikami zdania, bo to swiadczy o tym, jak kiepsko wyslowic sie umiesz i jak wstydzisz sie swojego zdania. Tak, jestem zapalonym, stuwatowym anarchista, jednym z szesciu w moim zyrandolu.
Miss Psycho napisał/a:
A tak nawiasem mówiąc w ankiecie zaznaczyłam "Tak" więc nie widzę powodu by na mnie krzyczeć
A ja zaznaczylem, ze mnie milicja palowala jutro, wiec sie nie madrz.
Miss Psycho napisał/a:
http://cia.bzzz.net ten adres znam, często zaglądam
A cokolwiek wywnioskowalas, corciu? Czy powtarzasz bzdury o byciu soba po cichu?
Vanilla Ice to jest dyskusja. Widocznie dyskutować nie potrafisz skoro atakujesz innych. Nie bawię sie w taki coś. Wybacz.
Dyskusja polega na argumentowaniu swojej postawy. Rozumuje, ze rozmawiac nie umiesz, bo zadnych nie podalas, co poprowadzilo do zaszufladkowania Cie do dziewoi "polmadrych" i nadaniu sobie przyzwolenia na jezdzenie po Tobie w te i z powrotem. Zreszta sama bylabys rownie sfrustrowana jak ja, jesli przeczytalabys posty "oczytanych" bialoglow i "niezaslepionych czymkolwiek" chlopcow.
Jesli chodzi o temat- jak dla mnie anarchia moze byc nawet od jutrzejszego poludnia.