Pomógł: 1 raz Wiek: 14 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 97 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 22:49
ridiculous napisał/a:
Myślę, że tak. Po to, żeby czas do ostatniego dnia bicia serducha wykorzystać w pełni i żyć tak, jak nie śniło się filozofom.
Ja bym nie potrafił się cieszyć w ostatnie dni życia. Nawet jakbym wypoczywał na Hawajach, to cały czas wiedziałbym, że za moment padnę i koniec wszystkiego.
_________________ Człowiek rodzi się mądry, a potem idzie do szkoły.
Ja bym nie potrafił się cieszyć w ostatnie dni życia. Nawet jakbym wypoczywał na Hawajach, to cały czas wiedziałbym, że za moment padnę i koniec wszystkiego.
Wolałbyś np. kłócić się ze swoją żoną, kiedy to nagle 'coś po Ciebie przychodzi', a Ty żałowałbyś w tej ostatniej chwili, że już nigdy jej nie przytulisz?
Nie wiem
Nie używamy kolorowej czcionki bez potrzeby-Wizzard
_________________ `Nawet striptizerka ma coś, czego obnażyć nie chce i nie może..`
Pomógł: 1 raz Wiek: 14 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 97 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 11:18
ridiculous napisał/a:
Wolałbyś np. kłócić się ze swoją żoną, kiedy to nagle 'coś po Ciebie przychodzi', a Ty żałowałbyś w tej ostatniej chwili, że już nigdy jej nie przytulisz?
Chciałem przez to powiedzieć, że nie otwierałbym tej koperty za żadne skarby, bo już nie potrafiłbym cieszyć się życiem.
_________________ Człowiek rodzi się mądry, a potem idzie do szkoły.
Wiek: 19 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 166 Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 21:14
bez zastanowienia bym otworzyla ja ... tylko nie wiem jaka byla by reakcja po przeczytaniu gdybym sie np. dowiedziala ze moja data smierci przewidywana jest np. za rok czy za miesiac... Zalamalabym sie wtedy chyba ...
_________________ Będę robiła to czego inni się wstydzą [!] czego inni nie chcą lub nie rozumieją [!] aby żyć tak jak inni nie mogą [!]
Do końca lipca Niemcy -> Bremen
POZDRAWIAM
ja bym napewno nie otworzyła co ma być to będzie zresztą napewno nikt by mi takiej nie przysłał który będzie wiedział no chyba że od Boga bym ją dostała ... ale raczej ja bym jej nie otworzyła gdybym wiedziała ze to jest data mojej śmierci..
_________________ Taniec powstał jako technika medytacji.
miał służyć osiągnięciu ekstazy, gdy znika tańczący, pozostaje
tylko taniec, nie ma ego, nikt nie manipuluje, ciało płynie spontanicznie.
moja wiedza jest niczym w porównaniu z moją głupotą
Sorenta