hmm. jeśli wiedziałabym że tam na prawdę jest data mojej śmierci musiałabym sie zastanowić. wiem, że byłabym strasznie ciekawa tam pisze dlatego są dwie możliwości:
albo zajrzałabym [i zobaczyłabym że umrę po 70-ce xD] i pewnie później ta myśl dręczyła by mnie przez jakiś czas
albo spaliłabym tą kopertę od razu żeby mnie w przyszłości nie kusiła
_________________ `you would have said "i love you" in the cutest place on earth
where some butterflies are dancing with the fairies.. <33
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 22:38
Hmm... w pewnym sensie niektórzy ludzie ,otwierają swe koperty z datą śmierci' za pośrednictwem lekarza który oznajmia iż pacjent jest śmiertelnie chory...
Oni się raczej z tego nie cieszą...
PS:nie wiem czy ktoś to już wcześniej napisał czy nie ale...
Tak otworzył bym.Z prostej przyczyny.Jezus powiedział że nikt nie zna dnia ani godziny.Data zawarta w tej kopercie była by tyle warta co papier toaletowy.
Pomogła: 5 razy Wiek: 18 Dołączyła: 27 Lip 2008 Posty: 353 Skąd: CK
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 17:01
Otworzyłabym. Może dlatego, żeby przygotowac na to moich bliskich? Nie wiem, ale chciałabym wiedzieć. Ale nie wierze we wszelkiego rodzaju wróżby itp więc nie spodziewam sie ujrzeć takiej koperty;)
_________________ ~Con ogni respiro che prendo~
Samotna wśród ludzi, którzy myślą: ona nigdy nie jest sama...
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 17 Lip 2008 Posty: 224 Skąd: ŚwiaT SłodyczY...
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 16:09
Ja się nigdy nie zastanawiałam, ale myślę teraz, że bym ją otworzyła. Zaczęłabym robić wszystko czego jeszcze nie zrobiłam... Chociaż ogólnie no, to teraz mówię co innego, ale jakbym taką kopertę dostała, to na prawdę nie wiem co bym zrobiła.