nie myli się... chociaż zależy jeszcze od człowieka... dla mnie by była cenna nie wiem jak dla Ciebie
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Bukkake_Warrior [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 14:38
Dla mnie całkowicie zbędna. Oczywiście biorąc pod uwagę poziom ogólny jednostek wojskowych na terytorium RP.
Jeżeli musiałbym odbyć tą nieszczęsną służbę, to tylko i wyłącznie nad polskim morzem chyba nie muszę tłumaczyc dlaczego.
zwolnienie lekazrkie ale takie zeby juz nigdy nie pójś bo jak masz tylko odroczenie to lipa...
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Nie Wrz 10, 2006 07:27
ja tam nie chce iśc do woja;p
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
:P:P:P:P:P:P ja niepójde chodź jestem chłopakie (mówię o służbie) może będę kucharzem czy coś takiego bo mam (na papierach) wade oczu chodz widze wszystko
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pon Wrz 11, 2006 11:14
to zdolny jesteś;p
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Wiek: 19 Dołączyła: 30 Sie 2006 Posty: 240 Skąd: Jaworzno
Wysłany: Pon Wrz 11, 2006 16:26
Moje zdanie: (sorry, że tak piosenką..)
Żyjesz wolny i beztroski
Wszystkie sprawy w dupie masz
Na ramieniu A w kółeczku
A na głowie dredy dwa
Kiedyś jednak i do ciebie
Przyjdzie listem poleconym
Od czerwonej Polskiej armii
Że cię zrobić chcą żołnierzem
Będziesz stał i salutował
Tym co los twój mają gdzieś
Co nadzieje mają wielką
Że poglądy zmienisz wnet
Włożą ci do rąk karabin
I jak dziecku każą iść
Tam gdzie strzały wokół słychać
Po okopach kapie krew
Wtedy twoje ideały
O pokoju i miłości
Staną przed oczyma tego
Który kulą dostał w twarz
Wrzaśnij wtedy to za wiele
Ja tak łatwo nie dam się
Ja uciekam tam gdzie ludzie
Nie w mundurach chodzą w dzień
(Zabili Mi Żólwia - dezerter)
Na ten sam temat polecam równiez (tego samego wykonawcy) Barykady.
Służę pomocy w wysłaniu. Tylko zgłosić się na gadu (mam pokazuj status tylko znajomym.)
_________________ "Listy przebojów, fascynacja kiczem -oto polska młodzież (...)"
wszyscy mowicie ze w woju tak ciezko... a ja mam braciszka w wojsku:) co TRZY TYGODNIE przyjezdza do domq i wcale nie ma tam tak zle nie ma fali, tylko ze trudno mu bylo sie przyzwyczaic do wczesnego wstawania i biegania zaprawy. a tak to sie paleta, sprzata kibelki i obzera sie na stolowce no i oczywiscie robi jazdy mlodszym kolegom (baniakom) np. ma sluzbe i dzwoni do kogos innego i opieprza go za to ze zle sie przedstawia i kaze mu biegac do bramy wejsciowej i spowrotem a ten biegnie xD ogolnie mojemu bratku sie podoba w woju ale strasznie teskni za rodzinka. dzis ma 135DDC-135 dni do cywila:)
_________________ Szczescie nie ucieka przed nami jak kolorowy motyl. Szczescie jest jak cien-podaza za nami nawet, gdy o nim nie myslimy...
Carla [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 20:46
Trzeba miec silna psyche bardziej niz miesnie
Ale ja gdybym miala sie sprawdzic sama bym z checia poszla