Mam taką koleżankę co od czasu do czasu się głodzi tak dwa dni a potem wpieprza co jej pod ręke wpadnie. ;/ To jest chore. Są inne sposoby by schudnąć.
w ten sposób to ona nie schudnie...:/ To strasznie niezdrowe dla organizmu.
Niektórzy w ogóle swojego zdrowia nie szanują... Rozmawiałaś z nią na ten temat?
_________________ ...prosta rzecz śnić ten sen tak niewinnie jak marzyciel...
Co do głodówki zależy. Kiedyś sobie robiłam głodówkę jedno/dwidniową, ale to dla własnego poczucia takiej lekkości, nigdy po to, zeby stracić na wadze. Oczywiście jest to głupi sposób na stracenie zbędnmego ciałka. Poza tym mamy tyle wymyślnych diet, tylko wybierać, przebierać i stosować
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Wiek: 16 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 694 Skąd: Białystok
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 11:03
Eve napisał/a:
Mam taką koleżankę co od czasu do czasu się głodzi tak dwa dni a potem wpieprza co jej pod ręke wpadnie. ;/ To jest chore. Są inne sposoby by schudnąć.
Przez to może bardziej przytyc niż schudnąć.
tabulator napisał/a:
najgorsze sa te laski, ktore wciaz wmawiaja sobie, ze sa za grube... laska zaczyna głodówke z masa 40kg przy wzroscie 170-175cm przesada...
Taka waga przy tym wzroście to już anoreksja.
Cytat:
may is the best
tabulator chyba załapał o co chodzi.
_________________ Taak ! Dajesz dzieciak ! Cieszymy się życiem ! Niech żyje may ! Pieprzona optymistka !
Co do samej glodowki, to jestem tego samego zdania, co Szeche- jest tylko roznych sposobow na zrzucenie wagi, ze nalezy wybierac te zdrowe, a nie- szkodzace.
Tępić tępić i jeszcze raz tępić. Nienawidzę, nie cierpię, nie znoszę jak jakaś dziewczyna mi pisze, że jest za gruba. Głodówka to najgłupszy z najbardziej debilnych sposobów na schudnięcie.
Utrata wagi? Czemu nie. Tylko w ODPOWIEDNI sposób.
Przepraszam jak kogoś uraziłem swoją wypowiedzią, ale temat odchudzania to najbardziej drażniący mnie temat