Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Czw Lip 26, 2007 21:29
Taa, najlepiej wszystkich uogólniać, potem usłyszą, że jakaś ma 14 lat i od razy jest tą tzw. gorącą czternastką
A dlaczego akurat 14-nastki????? Przecież i starsze bywają ''gorące'' aż za bardzo. Kuszą swoim tyłkiem i biustem i myślą, że są gwiazdami
W mojej szkole to właśnie takich gorących jest więcej w wieku 16 lat, ale to też są takie nieliczne.
żal.pl
To tak zabrzmiało jakby każda dziewczyna mająca 14 lat zaczynała być dzi**ą
Nie mówię, że wszystkie są święte, ale nie można też mówić, tak jakby nie było normalnych dziewczyn
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Dobra dam wam spokój...
Przestane już się nabijać okey...
_________________ "And That's the bottom line cause Stone Cold Said So !" Stone Cold
"Rest in peace" Undertaker
"If you smell what the rock is cooking " The Rock
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 297 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 13:47
Wazelina napisał/a:
U mnie są hot 14-stki, próbujące byc na siłę sexi 16-stkami.
<5> ;]
przyjdą takie na obluk pod moje LO to zsikać się można.. ;D widzisz taką, myślisz - pewnie z 16-17 ma. ;D podejdziesz, zaczniesz gadkę.. stopniowo odkrywasz najpierw wypchany (nierzadko) stanik, 5kg tapety, a w rozmowie wychodzi że panna lat ma góra 13-14.. ale nie chcę generalizować, bo są na świecie normalne 14-latki, które nie postarzają się na siłę. [;
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
no są,ale coraz żadziej się takie spotyka.
u mnie nie tylko 14 robią się za starsze,15,16 rówież.
na szczęscie w większości rocznik 90 prawie z tego wyrósł;]
co myslę o takich osobach?
że ta burza hormonów bardzo daje im się we znaki..że cieszę się,że taka nie jestem i tak nie wyglądam..że przykre jest,iż ukrywają swoje prawdziwe oblicze pod maską tapety..
i ze kto się jeszcze z facetów na takie numery nabiera?
_________________ Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać
w twoim uśmiechu:)
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 15:21
Baardzo mnie bawią takie dziewczynki ^^
14 lat to jest druga gimnazjum, tak?
mój brat cioteczny jest w tym wieku i widzę z kim się zadaje. Zastanawiam się czy w wieku 30 lat te dziewczynki, bo trudno tu użyć innego słowa, będą miały jeszcze CO malować. No i ten ostry zaryw, mm. Żal.
_________________ Płonącymi oczami
mówimy sobie rzeczy
nieogarnięte słowem
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 18:16
addicted napisał/a:
Baardzo mnie bawią takie dziewczynki
no tak ...łahahah łahahah boki zrywać ...normalnie jak widze 12letnie kurewki to stije na ulicy i leje ze śmiechu - bo faktycznie ubaw po pachy no nie?!
niołek:) napisał/a:
robią się za starsze,15,16 rówież.
niołek:) lat 17 ahahahha bo 17letnie to już nie? Uhhh broń Boże ^^
że przykre jest,iż ukrywają swoje prawdziwe oblicze pod maską tapety..
ahahahha że co ? One raczej ukrywają pod tapetą niedoskonałości zwane zatkanymi porami
i ze kto się jeszcze z facetów na takie numery nabiera?
na co tu się nabierać ? dziewczyna jest ładna to oczywiste że podoba się facetom i nie musi ich za bardzo nabierać.
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
Królewna gdybyś przeczytała mój post dokładnie to zauwazyłabyś,że nie napisałam,że 17latki tak już nie robią.
Najlepiej zaznaczyć każdy fragment z osobna i lać..
Może jak przeczytasz mój post jeszcze raz dotrze do Ciebie jego sens.
Bo nie mam ochoty wszystkiego powtarzać.Jesteś inteligentna i powinnaś to zrozumieć.
_________________ Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać
w twoim uśmiechu:)
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 21:27
Królewna napisał/a:
addicted napisał/a:
Baardzo mnie bawią takie dziewczynki
no tak ...łahahah łahahah boki zrywać ...normalnie jak widze 12letnie kurewki to stije na ulicy i leje ze śmiechu - bo faktycznie ubaw po pachy no nie?!
nie to mialam na mysli ironia tylko to, ze te dziewczynki mysla, ze moga wszystko.
_________________ Płonącymi oczami
mówimy sobie rzeczy
nieogarnięte słowem
Co do goracych 14-stek. Po co sie nimi przejmować.Kwestia czasu aż ktoś taką zgwałci zostawi w lesie a po 2 miesiącach się dowie że jest w ciąży i ma całe życie zawalone.