Gorące to są 16tki A ja niedługo pożegnam się z tym mianem, bo 17tka tuż tuż
A co do tematu o 14 letnich dziewczynach, to sama pamiętam siebie z tamtych czasów.. I muszę szczerze powiedzieć, że miałam całkiem inny tok myślenia... Olewałam cały świat i ze wszystkiego się śmiałam i mnie wszystko bawiło... Nie patrzyłam poważnie na świat Dlatego uważam, że 14 to najgorszy wiek Taki pogięty
A mądrze myśleć to ja zaczęłam dopiero w te wakacje... Więc minęło trochę czasu...
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 21:16
Zdarzają sie takowe... ale w różnym wieku. Nie tylko 14-stki, nie uogólniajmy. Znam takie z podstawowki jak i z liceum. No coz są sztuczne, na ogol brzydkie (albo tez zwyczajnie pospolite) i chca sobie status podciagnac byc kuuul odrazajace <bleh>
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4640 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 17:50
właściwie to ja nie wiem jak Ci ludzie przechodzą ten cały wiek dojrzewania. Ja tam nie miałam większych problemów z makijażem , ubiorem, buntem itd.Zresztą nadal nie mam.
Co do tych dziewcząt. Większość "jedzie" po nich,a ja myślę,ze w tej kwestii dużo do zrobienia mają rodzice. Jak kontakt na linii dziecko-rodzic siada to zaczynają się problemy z używkami itp.
Zresztą niech mi ktoś powie gdzie jest matka dziewczyny , która pozwala iść jej w bluzce ledwo zasłaniającej pępek do szkoły? Gdzie jest rodzic , który pozwala czternastolatce na całonocną imprezę w klubie ? Praca pracą, pieniądze pieniędzmi ,ale jeśli rodzic nie wykształci w dziecku poczucia estetyki i nie nakreśli norm i tak dalej to kto ma to zrobić?
Szkoła?
a i wiem, wiem czternastolatka , czternastolatce nie jest równa, ale myślę, że rozsądnie myślące dziewczę wie,ze na poważne imprezy , wyzywający ubiór będzie jeszcze czas. Kiedyś.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Nie bój się miłości, to najlepsze co
może się przydarzyć jeszcze nam.
Nie bój się miłości, będę czekał tam,
gdzie najlepiej zacząć nowy rejs.
Nie bój się! Strach jest bratem łez,
których nam nie trzeba więcej już.
Jestem przecież blisko, podaj rękę, chodź!
Nie bój się miłości, ze mną bądź. "
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 2 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1227 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 11:16
bogus1992 napisał/a:
tzw gorące 14-nastki ??
Dlaczego akurat gorące 14-nastki?
Owszem znam kilka takich, ale jakoś szczególnie mnie nie podniecają i nie bulwersują. Jak chcą takie być, to niech będą. A tak na marginesie to znam również gorące 16-nastki i 17-nastki, a pod względem ubioru, makijażu i zachowania są jeszcze gorsze niż 13-nastki i 14-nastki.
niszczę ją.
Kiedy wymawiam słowo Nic,
stwarzam coś, co nie mieści się w żadnym niebycie
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 18:24
Cytat:
siedzisz sobie na ławce, a tu Ci idzie taka i myslisz hmm na dup*e ma wypisane kurator
Znam takie ale więcej znam gorących 15 i 16.
_________________ "Jak przetrzymać jutro kiedy wczoraj wcale nie ma już?"
Oska [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 21:48
Nie tylko czternastki
W wieku 14-16 niektóre dziewczyny myślą inaczej.
Znam wiele przypadków, gdzie taka "gorąca" "pakowała się do łóżka"(wszyscy wiemy o co chodzi) rówieśnikowi.
Może chęć przeżycia jakiejś przygody?
Brak nadzoru przez zapracowanych rodziców?
No cóż, taki wiek. Czternastka jeszcze przede mną, mam nadzieję, że nie będę durny
U mnie są też takie trendi, kól, dżezi, glamur, elo rap, pozdro 600 dziewczynki o przedziale wiekowym 12(!) nawet do 19. Pięć kilo makijażu, sześć samoopalacza, tipsy wielkości wioseł, spódnica przypominająca kawałek materiału, tak samo bluzka. MASAKRA. Ja mam lat 16 i z niektórymi dziewczynami w moim wieku się wychowywałam i powiem szczerze, tylko ja nie zostałam taka jak one - HOT. Dlatego też staram się ich nie spotykać na swojej drodze. Aha i jeszcze jedno - większość z nich się puszcza, niestety.
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 17:25
hehe ja pamietam mialem w 1 gimnazujm kolezanke ktora w wieku 13lat wygladala na 20 pare krotka mini , makijaz , i sama gadal ze sie puszcza .. hehe zallll nie jestem za tym szkoda mi takich dziewczynek
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 264 Skąd: krk
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 21:57
yy kurator? -.-
nie wszystkie dziewczyny takie sa...mysle ze napewno wiele by sie moglo obrazic w tym ja ;p wszystko zalezy od indywidulanej jednostki
ja osobiscie nie uwazam sie za jakaś hot typu "z kazdym", ale nie powiem, ze jestem brzydka