Znam, nie popieram, sama nie miałabym tyle odwagi...
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Nio, ale z drugiej strony, gdyby kolesie nie zwracali uwagi na takie "hot 13" one nie miałaby przed kim pokazywać swoich"sexy ciałek"
Prosze Cię...one fakt maja już zarysy fajnego ciałka, ale to jescze dzieci. xD Ale śmiesznie jest tak popatrzeć na takie rozanielone i hm...wyzywajace 14, ktore myślą że są boskie xD
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 22:11
Co Wy mówicie?!
Przecież one są piękne, każdy je chce...
Hahahaahaha
Takie to zamykać i nie wypuszczać ;o;o
Sama mam 15 lat i wkurzają mnie takie zarozumiałe paniusie... brak słów do nich...
Nic tylko siąść i się śmiać bo nic innego zrobić nie można...
Pozdrawiam wszystkie, zakochane aż po same uszątka w SOBIE paniusieniusie, te w wieku 14 lat i nie tylko ;p niech pustka będzie z Wami!!!
_________________ "Pierwsi byli jaskiniowcy, tak, jaskiniowcy to pierwsi punkowcy..." ;p;p
Leniwiec - Długa historia Punk Rocka
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 20 Kwi 2008 Posty: 1075 Skąd: z dupy mamy
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 18:30
Ja muszę z nimi żyć, bo chodzą ze mną do klasy, mają proste spojrzenie na świat i na siłę chcą być dorosłe. Mądre to? Nie, raczej nie. A to, że taka jedna z drugą się pomaluje nie oznacza, że jest lepsza od innych, znaczy to, że kieruje się innymi wartościami w życiu typu: kosmetyki, przystojni chłopcy {czytaj: lalusie}, ciuchy i pieniądze.
_________________ Świat jest PEŁEN idiotów - oceniają, choć Cię nie znają!
naiwniacy, myślą, że obchodzi mnie coś trochę ta chora opinia..
Czy w waszym otoczeniu pojawiaja sie tzw gorące 14-nastki ??
heee, chyba w otoczeniu każdej osoby się pojawiają...
bogus1992 napisał/a:
Jesli tak to jak je z charakteryzujecie ?
hmm... pomijając ubiór (bo to indywidualna sprawa), denerwuje mnie zachowanie niektórych "słodkich idiotek". a jakie, to już chyba nie muszę opisywać...
_________________ Come on you reds, come on you reds
Just keep your bottle and use your heads
For ninety minutes we'll let them know
Who's Man United, here we go !
O tak gorące 14... Żal... Siedze sobie na ławce w szkole a kolo mnie jakieś "sweet dzieffcynki" - może z 1 gim xD I uch dialog:
" Wiesz ja już jestem gotowa"
" Na co ?"
" No no seks... wiesz nie ważne z kim, ale ja już jestem gotowa"
No cholera jasna... Skoro ona w wieku 13-14 lat jest gotowa to ja nie chce wiedzieć na co będzie gotowa mając 18 lat...
mam 14 lat ( ale 7 maja już 15 ) wkurza mnie to, że teraz wszystko co złe, pozerskie, to 13-15 latki. słucham np. rocka - co dziecinko? masz 14 lat co ty wiesz o muzyce? - NIE NASZA WINA ZE NAS MAMA WTEDY URODZILA!! denerwuje mnie to bardzo !
_________________ Note to self:
I miss you terribly.
This is what...
we call a tragedy.
Come back to me,
Come back to me,
To me.
Udają dorosłe. Niektóre pokazują nawet jak nie mają co pokazać. xD Pewnie myślą, że będą takie "krejzi" xD Śmiać mi się chce jak takie widzę. A widuję je na codzień. Jestem tylko rok starsza, ale nie chodzę w spódniczkach ledwo zakrywających tyłek i dekoltach do pasa xD
Każdy z nas miał tutaj 14 lat i sami wiemy co muśmy robili w tym okresie czasu, to że dzisiejszym 14-latkom odwala to już nie nasza wina...
_________________ Co sobie obiecujesz cezary ? NIE BĘDĘ PIŁ! No jak powiedziałem tak zrobiłem. Ja się wtedy na takich imprezach czuję jak strażak. Bo wszyscy gorzała a ja z wodą latam ! - Cezary Pazura
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1266
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 13:09
dokuyako napisał/a:
NIE NASZA WINA ZE NAS MAMA WTEDY URODZILA!!
od dzisiaj postanawiam nie jeść więcej przy komputerze, bo przez takie posty można naprawdę stracić życie ;p
Sama na co dzień przebywam z takimi dziewczynami. Można się przyzwyczaić. Tylko zastanawiam się, gdzie są ich rodzice?
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
NIE NASZA WINA ZE NAS MAMA WTEDY URODZILA!! denerwuje mnie to bardzo !
Tak..urodzila i olała, bo nie widzi jak jej dziecko się zachowuje...multum szmat!!!
[ Dodano: Sob Maj 03, 2008 14:05 ]
I jescze cos...ledwo dupa i cycek takim urośnie a jush wielka frajda pokazywać...kogo to podnieca no heloooooołłłłłłłłłłł....