Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 10:26
Bęsik, 12 lat i uprawiałeś seks? Ciekawe.
Takie 14latki są żałosne i tyle.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
No jak ten 5-latek już się masturbował przy przeczkolankach to i Bęsik mógł dupcyć w wieku lat 12, co nie??
Carla [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 11:12
Bęsik, wiesz co szczerze watpie, ze masz w ogóle jakies pojecie o seksie ... Nie chcialabym Cie obrazac, ale Ty to masz go tylko do siusiania na razie... Moze jak podrosniesz..
14-latki zawsze byly gorace Szkoda, tylko, ze jeszcze dziewuszki maja mleko pod nosem
Troskliwy Miś [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 11:47
Cytat:
Bęsik, wiesz co szczerze watpie, ze masz w ogóle jakies pojecie o seksie ... Nie chcialabym Cie obrazac, ale Ty to masz go tylko do siusiania na razie... Moze jak podrosniesz..
Ale żeście młodego spunktowali... xD
Teraz będzie sie czuł niedowartościowany... i będzie łapczywy "byleby zaliczyć"... ehh tak sie rujnuje psychikę dzieciom... xD
OMG te Jej zdjęcia są żałosne...FUUUUUUUUU =/ Bęsik jest jednym z tych dzieci które myslą że pozjadały wszystkie rozumy świata. po prostu się popisuje, zapewnia o tym jego podpis z równie żałosnej piosenki =/ pewnie nawet niewie coto konfident
o w morde ale sie po mnie pół forum przejechało hehehehe.
Zamiast skoncentrować się na tym jak bardzo z dupy jestem wydaje mi się iż łatwiejsze byłoby podważenie podpisu "Lat: 12" szczęśliwie tak zdegenerowany twór jak gimnazjum oducza myślenia.
pozdro
Bęsik, ja od razu wiedziałem że nie masz dwunastu lat... po pierwsze avatar nie pasuje do 12-latka, po drugie posty są tworzone w logiczny sposób i po trzecie słownnictwo.
Carla [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 12:51
Troskliwy Miś, Kochanie, ale tak wlasnie trzeba, a niech sobie zalicza, dla mnie i tak bedzie mogl sobie babelka tylko do siusiania zostawic... Przeciez taki maly to zginie....
synek napisał/a:
po pierwsze avatar nie pasuje do 12-latka
synek napisał/a:
po drugie posty są tworzone w logiczny sposób
strasznie logiczny
synek napisał/a:
po trzecie słownnictwo.
ekhm.. ze co .. ??
Bęsik napisał/a:
szczególnie jak za 2 latka podrosną i będą się nadawały do użytku
Super slownictow godne uwagi <brawo>
WIadomo, ze podobaja mu sie takie gorace 14stki ......