HEJ.
Czy w waszym otoczeniu pojawiaja sie tzw gorące 14-nastki ??
Jesli tak to jak je z charakteryzujecie ?
U mnie jest takich kilka ;], siedzisz sobie na ławce, a tu Ci idzie taka i myslisz hmm na dup*e ma wypisane kurator .
Ej.. Nie obrażajcie 14..
A tak pozatym.. To w tym wiku można co pokazać..
Ale takie panienki co to pokazują to się nazywają dzi***..
Jak się w moim otoczeniu przyjęło są to tzw. BITCH
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4640 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 14:06
śmieszą mnie. Nic więcej.
Udają dorosłe.
Wiem, że one się chłopakom nie podobają, aż tak jak one myślą.
Takie łatwe panienki , którymi można się pobawić.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Nie bój się miłości, to najlepsze co
może się przydarzyć jeszcze nam.
Nie bój się miłości, będę czekał tam,
gdzie najlepiej zacząć nowy rejs.
Nie bój się! Strach jest bratem łez,
których nam nie trzeba więcej już.
Jestem przecież blisko, podaj rękę, chodź!
Nie bój się miłości, ze mną bądź. "
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Łeee tam ich sprawa, ich zycie, ich opinia. W koncu co mi tak jak przejdzie jakas tz. "gorąca 14'stka" ze wszystki ma wierzchu bo w koncu lesbijka nie jestem i nie zwracam na to uwagi
_________________ Cały ten wielki świat jest po to by dawac szanse, ludzia tak zaje.bistym jak ja xD
Carla [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 19:21
Królewna, bo niejednokrotnie mialam z nimi kontakt
Królewna napisał/a:
dzi*ki to są te co dają a nie te co pokazują ......