odobno jak dzieci rysują w drzewkach dziuple to znaczy że są molestowane seksualnie
W takim razie musili mnie zdrowo grzmocic. A usmiechniete slonko jest wg mnie dlatego, ze kojarzy sie z dniem, jasnoscia i w ogóle- wszystkimm pozytywnym.
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 22:30
Vanilla Ice napisał/a:
W takim razie musili mnie zdrowo grzmocic. A usmiechniete slonko jest wg mnie dlatego, ze kojarzy sie z dniem, jasnoscia i w ogóle- wszystkimm pozytywnym.
No ba! W dodatku po nadmiarze słonka robi się wesoło samo z siebie. Słoneczko też jest wtedy wesołe.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 12:35
Rożek napisał/a:
bo to w teletubisiach się uśmiecha ;D
hehe
o tym samym pomyslalam
a tak na powaznie to mysle ze tak rysuja dlatego ze slonce kojarzy im sie z czyms przyjemnym i przelewaja to na papier...hehe
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 21:08
Pewnie od Samsona.... czy jak wolicie Andrzeja S.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 20:36
kamilel napisał/a:
Beravitre napisał/a:
Taka mała dywersja - podobno jak dzieci rysują w drzewkach dziuple to znaczy że są molestowane seksualnie
heheehe
ciekawe...
a słyszałaś to z ust jakiegoś specjalisty czy jako obiegową opinię?
ja slyszalam jak jakis psycholog sie w telewizji wypowiadal:P
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”