temat jest o legalizacji, mam nadzieje ze nikt mnie nie skarci jak powiem kilka slow na temat szalwi. kupic mozna chyba tylko w internecie, w zadnym sklepie 'na miescie' nie dostaniesz tego u jakiegos dila tez raczej nie. zostaje tylko internet. mozesz kupic sobie roslinke. pali sie liscie. w sklepach mozesz dostac ekstrat ( zwiekszona ilosc substancji halucynogennej ) ja polecam ekstrat mieszany z szuszem trip jest dosyc krotki... kilkanascie minut. przeciwskazan nie zauwazylem. jednak nie polecam mlodym ludziom... nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze mlodzi ludzie maja do tego zle podejscie. palcie jak bedziecie na to gotowi psychicznie. to nie jest rozluzniacz jak ziolko. i nie jarajcie na imprezach itp. poczytaj w googlech tez troche. aaa i substancja halucynogenna potrzebuje wiekszej temperatury spalania. nie wystarczy zwykla zaplaniczka.
Do salvii trzeba wyrobic receptory.
Najlepiej palic ekstrakty bo musi udezyc duzo salvinionu (aktywna sybstancja) w krotkim czasie. Do SD trzeba dorosnac, miec przewodnika, bo po tym traci sie kontakt z rzeczywistoscia.
wiecej tu http://hyperreal.info/node/219
Papierosy są legalne? Są.
Alkohol? Jest.
Równie niebezpieczne używki, uzależniają nawet bardziej i mogą spowodować gorsze skutki. Więc dlaczego miękkie narkotyki nie mogą być legalne? Od popalania trawy nikt chyba jeszcze nie umarł.
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1464 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 14:51
Jak najbardziej za. Papieros jest legalny, a jego szkodliwość powszechnie znana i co z tego? Po legalizacji wyodrębniłby się grupy. Krótko mówiąc naturalna hierarchia.
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 15:09
Jestem zdecydowanie za legalizacją marihuany, gdyż nie uzależnia fizycznie (papierosy i alkohol uzależniają, a są legalne). Poza tym legalny handel marihuaną na pewno przyniósłby duże zyski z podatków. Jestem na tak.
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy... MERCEDES-BENZ
"Czy ty wiesz, że pozory często mylą?
Ludzie przed byle gównem czoła chylą"
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1365 Skąd: Trn
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 15:44
pesca napisał/a:
Od popalania trawy nikt chyba jeszcze nie umarł.
Nie chyba, a na pewno. Nie da rady przedawkować thc, jak za dużo spalisz to po prostu zaśniesz, ew. może rozboleć Cię głowa.
Legalizacja dałaby też takie plusy jak to, że dostępna byłaby od 18 roku życia, a diler nikogo o wiek nie pyta, liczą się tylko pieniądze.
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 16:26
tabulator napisał/a:
pesca napisał/a:
Od popalania trawy nikt chyba jeszcze nie umarł.
Nie chyba, a na pewno. Nie da rady przedawkować thc, jak za dużo spalisz to po prostu zaśniesz, ew. może rozboleć Cię głowa.
Legalizacja dałaby też takie plusy jak to, że dostępna byłaby od 18 roku życia, a diler nikogo o wiek nie pyta, liczą się tylko pieniądze.
W sumie mogę się z Tobą zgodzić, ale jak już się uzależnisz, to bez thc długo nie pociągniesz..W takim sensie, że żeby kontaktować w 100%, trzeba sobie zajarać, inaczej jesteś "osłupiony"..
A legalizacja i tak by nie przeszła, bo mafie narkotykowe zarabiają dużo na nieletnich..Poza tym, nawet gdyby legalizacja przeszła, dalej narkotyki sprzedawane byłyby nieletnim.
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 16:34
po zalegalizowaniu można by kupić thc w kiosku za rogiem od 18 lat a dilerzy sprzedawali by pod szkoła nawet 10-latkom ..
a ja jestem za legalizacja, ale tylko i wylacznie stuff i haszysz... Innego badziewia typu anfa, koka, hera nie.. stanowczo nie. Polska druga Holandia? ;>
_________________ Reconcile one and I love life over immemorial passion which.. Skateboard ; *
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 662 Skąd: Toruń
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 18:07
olek92 napisał/a:
a ja jestem za legalizacja, ale tylko i wylacznie stuff i haszysz... Innego badziewia typu anfa, koka, hera nie.. stanowczo nie. Polska druga Holandia? ;>
Synek, Ty wiesz w ogóle jakie narkotyki to twarde, a jakie miękkie?? Rozróżniasz?
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
Oska [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 18:09
sorenta, widziałaś dilera, który sprzedaje 10-latkom papierosy? Ja nie,
tak samo by było z dragami.