... że pierwsza miesiączka wystąpiła u niej w wieku ośmiu miesięcy, piersi uwydatniły się w wieku czterech lat, a w wieku pięciu lat jej kość miedniczna rozszerzała się
....
_________________ - Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca.
- Więc wówczas gdy oglądałeś je czterdzieści trzy razy, byłeś aż tak bardzo smutny? - zapytałem.
Ale Mały Książę nie odpowiedział.
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 19:48
Jakoś tak na prawdę nie chce mi się w to wierzyć.
5-latka jeszcze nie jest tak dobrze ''dojrzała'' i nie ma tak dobrze ''ukształtowanych'' narządów wewnętrznych (zewnętrznych też ), aby móc urodzić dziecko.
To jakiś absurd.
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 19:15
Aguś napisał/a:
Ja się tylko zastanawiam kto jej to zrobił
Czytałam na jakiejś stronie internetowej, że podejrzewano i to słusznie jej ojca.
Jak to mój nauczyciel od informatyki stwierdził po przeczytaniu tego artykułu: "Takiej to dobrze, będzie sobie mogła dziecko na imprezy brać, bo różnica zaledwie 5 lat."
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Jak to mój nauczyciel od informatyki stwierdził po przeczytaniu tego artykułu: "Takiej to dobrze, będzie sobie mogła dziecko na imprezy brać, bo różnica zaledwie 5 lat."
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 19 Sie 2007 Posty: 214 Skąd: tylko zapragnę...
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 16:33
Nie jest dziwne to, ze dostała miesiaczke tak wczesnie, ani to, ze zaczeła szybciej dojrzewac.
Reszta to tylko nie wiem.. natura?Wybryk jakis.
Na Świecie rozne "cuda " sie zdarzaja.
Ktos ja zgwałcił, i tyle,albo... zapłodnił w inny sposob, nie koniecznie poprzez stosunek.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje. Ale czym mogą przykryć swą pustkę mężczyźni?
Mnie też od razu nasunęła się myśl,że to ojciec jest ojcem (dziecka swojego dziecka). Aż śmiesznie to brzmi..
agusia_93 napisał/a:
5-latka jeszcze nie jest tak dobrze ''dojrzała'' i nie ma tak dobrze ''ukształtowanych'' narządów wewnętrznych (zewnętrznych też ), aby móc urodzić dziecko.
To jakiś absurd.
Tak też właśnie mogłoby się wydawać . Ale czytałam o tym i własnie ta dziewczynka miała coś z hormonami i bardzo wcześnie dojrzała. Poszukaj sobie jej zdjęcia na necie,widać,że to DZIECKO ma normalne piersi. I nie sądzę ,żeby był to fotomontaż,gdyż zdjęcie jest bardzo stare.
A wiecie,to dziecko w ogóle wychowywało się z tą dziewczynką myśląc,że jest jej bratem (bo to był chłopiec) ! Zmarł wcześnie,miał wadę szpiku kostnego czy coś tam (nie pamiętam dokładnie,strasznie dawno o tym czytałam.)
STRASZNE
_________________ Być może to pierwszy ptak łapie robaki.
Ale to druga mysz dostaje ser.