Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 16:48
a mnie dziwi to, że nikt nie dociekał czyje to dziecko jest,
Zrobili wielki skandal "5-letnia dziewczynka w ciązy" i reszta ich nie obchodziło.
Przecież to był gwałt, a nikt sie tym nie zainteresował.
Różne się na tym świecie zdarzają. Niektóre dziewczyny dojrzewają za późno, no to niektóre mogą za wcześnie.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ciekawe. Nikt nigdy nie ustalił, kto jest ojcem?
Historia dość... dziwaczna. Żyjąc ze swą matką jakz własną siostrą jest czymś niewyobrażalnym. A jednak coś takiego jest - jak widać - możliwe. W pale się nie mieści.
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2856 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 21:39
mr.Radek napisał/a:
Nikt nigdy nie ustalił, kto jest ojcem?
Peru liczy sobie ok. 30 mln mieszkańców. Powiedzmy, że połowa z nich to faceci. A więc co, 15 mln mężczyzn miałoby mieć oddany do badań kod DNA?
Jeśli matka nie powie, kto jest ojcem, to raczej lipa.
A poza tym, zgadzam się z tabulatorem. W tamtych czasach ustalenie ojcostwa odbywało się pewnie tylko poprzez 'słowo' mamusi.
Peru liczy sobie ok. 30 mln mieszkańców. Powiedzmy, że połowa z nich to faceci. A więc co, 15 mln mężczyzn miałoby mieć oddany do badań kod DNA?
Jeśli matka nie powie, kto jest ojcem, to raczej lipa.
15 mln na pewno nie... Przecież nie badaliby np dwutygodniowego chłopczyka czy 89letniego dziadka
A kim jest ojciec?
Może się komuś wyda prowokacją to co napiszę, ale mi się wydaję, że to był gwałt, gdyż ta dziewczynka musiała uprawiać seks z dorosłym facetem, bo chłopcu w jej wieku nie stanąłby {chyba}. Nie znam się jednak na popędzie małych chłopców. Sądzę, że ten facet, bądź chłopak wykorzystał jej niewinność. Pytanie tylko: w jakim celu?
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Dziecko rodzi dziecko. trudno w to uwierzyć. Mnie np. najabrdziej ciekawi to jak czuła się ta pięciolatka... w czasie ciąży i po urodzeniu.. Przecież ona miała dopiero 5 lat!!
_________________ ,,I can't get to sleep tonight
No matter how hard I try
Cause it's cold and it's dark
And the wind is a whistlin''
Hm , a przypadkiem to nie jest ten przypadek , że w niej zaczął się rozwijać ten bliźniak ?
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan
O tej dziewczynce słyszałam parę lat temu ale przecież zdarzają się bardzo często ,że są takie przypaki ,że w ciele dziecka rozwija się..jego bliźniak ? Zabijcie nie pamiętam jak to się dokładnie dzieje ,ale 5 lat hm..może i to za późno
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan