Bo to pierwszy raz i jeżeli jest wyrazem miłości obojga partnerów to jest to dla nich przeżycie nie tyle co fizyczne, a nawet duchowe. Nie wiem jak chłopak do tego podchodzi, dziewczynę pierwszy raz może trochę boleć i nie wyciąga z tego pewnie jakichś niesamowitych doznań fizycznych, ale sam fakt dodania seksu w życie obojga partnerów jest czymś ważnym, dlatego też pierwszy raz jest w taki a nie iny sposób celebrowany. Nie chciałabym zeby mój pierwszy raz był byle jaki, nie wymagam zeby był idealny, ale żeby miał w sobie coś co będzie warto zapamiętać.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Dlaczego wokol pierwszego razu zawsze robi sie tyle szumu?
Bo tak nasi posrani praprzodkowie wymyslili. Pierwszy czy ostatni, dla mnie to bez roznicy. To do"Bravo" sie pisze o swoim pierwszym pocalunku/seksie/poldupku za 50 zl.
Swoja droga- we mnie tez wepchnieto ta bajke i pewnie jakos pierwiastkowo mi zalezy, ale to durne jak diabli.
wazna chwila wazna chwila ale po co trabic o tym jakby to bylo wniebowstapienie?
Kto trąbi ten trąbi. Jak to kiedyż #1 fajnie określił ekshibizcjonizm uczuciowy (bo chyba o to ci chodzi). Osobiscie nie mam zamiaru trąbić o moim pierwszym stosunku seksualnym wszystkim doo koła.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY