Nigdy nie miałam tak żeby totalnie nic nie pamiętać, jakieś przebłyski zawsze były ( o ja młoda i głupia..). I wśród koleżanek też sie nie spotkałam z czymś takim.
Aczkolwiek może i są takie osoby, nie wiem, może każdy organizm reaguje inaczej, słaba głowa+ mieszanka alkoholi, wszystko jest możliwe.
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 10 Sie 2008 Posty: 93
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 19:50
Mozliwe odczulam na wlasnej skÓrze. Aczkolwiek nikt mnie nie zgwalcil. Wycielam "zgona" na imprezie na ktorej byli sami moi przyjaciele, a ja w dodatku bylam z chlopakiem. Wiec mnie pilnowal;p
W pewnym momencie urwal mi sie film (bodajze przy 6 flaszce 0,7 w 4 osoby) z tego co mi opowiadali to probowali mnie posadzic i w ogóle a ja nic takiego nie pamietam. Nie pamietam jak znalazlam sie u chlopaka w domu. Ostatni moment jaki pamietam to jak koledzy przyszli ze sklepu (ok. godz. 20) a pierwszy jaki pamietam to godzina 13 nastepnmego dnia u mojego chlopaka w cieplym lozeczku ;p
_________________ ...Cos kosztem czegosc...
..To zyciem zwana gra..
...Jak sie nie ma co się lubi...
..To się lubi co się ma...
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 23:02
Nikogo wyobraznia nie ponosi. Aczkolwiek jak ktos nie zna umiaru to tak jest. I w dodatku na wspomagaczu o ktorym wspominac nie chcialam. Ale na przyszlosc - nie mieszajcie wodki z feta. Nawet niewiadomo kiedy przepijesz banie. blleee nigdy wiecej
..To zyciem zwana gra..
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 149 Skąd: wziąć na wino..
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 08:18
Jest możliwe, że po spożyciu dużej ilości alkoholu może tego nie pamiętać.. Ale możliwe, a czy pewne? Raczej nie liczyłbym na to.. To raczej właśnie facet może takiej rzeczy nie pamiętać! I tutaj nie ma znaczenia tego że facet może mieć mocną głowę.. Różnie działają nasze organizmy! Poza tym pić trzeba umieć. Jak nie umiesz pić to mleka się napij!
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 20:33
Grandmoff - doskonale o tym wiem. Ale jak to sie mowi, madry po szkodzie. Nigdy wiecej jak juz napisalam wyzej. Skonczylo sie na niepotrzbnym mega kacu. I chorowaniu przez dwa dni.. Nikomu nie polecam
..To zyciem zwana gra..