forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Policja

Jak oceniasz polską policję?
pozytywnie
23%
 23%  [ 50 ]
negatywnie
52%
 52%  [ 110 ]
nie mam zdania
24%
 24%  [ 51 ]
Głosowań: 211
Wszystkich Głosów: 211

Autor Wiadomość
Van___ 
Dyskutant

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 13:49   

Cytat:
Co sądzicie o Policji? Jak oceniacie pracę policjantów i czy mieliście jakieś "przygody" z policją? A może sami chcielibyście zostać policjantami?

Tak raz a nawed dwa razy szczeze nie pamietam ale za tym drugim razem wzieli mnie na komisariat.. przez to że zobaczyli jak kolega pije piwo -_-' podeszedl do nas
i cos tam pierdzielil kolega raz czy dwa przeklnol na niego i tak pojechalismy na komisariacik byla tam ładna pani powiedzialem że jest ladna a ona mnie udezyła w glowe nigdy jej tego nie wybacze :( :(:(

kasiula609822 
Amator
Jestem zakochana

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 16:37   

U mnie policja w budzie jest codziennie wiec sie przyzwyczaiłam juz do niej.

Mia 
Dyskutant
SZAJBUSKA

Wysłany: Czw Lis 30, 2006 13:34   

Van___ napisał/a:
pojechalismy na komisariacik byla tam ładna pani powiedzialem że jest ladna a ona mnie udezyła w glowe nigdy jej tego nie wybacze :( :(

No za co ? :)

Bęsik 
Przyjaciel forum
fAn PoKeMoNóW

Wysłany: Nie Gru 03, 2006 15:51   

Zenki to frajerzy, ważniaki i cwaniaki. Liczą tylko na zarobek i żeby cie zgnoić. Ostatnio jak po północy kupowałem bułki (!) w sklepie to podłażą suki i mi pado ręce z kieszeni dokumenty i mnie trzepali.... Pytali sie mnie po co mi bibułki ahhahahha.
Takich akcji miałem już kilkanaście i wpłynęły one wybitnie negatywnie na mój stosunek do psiarni.

Van___ 
Dyskutant

Wysłany: Nie Gru 03, 2006 15:53   

Cytat:
No za co ?

Nie wiem.. :( wiem ze mnie bolało :(

*NumberOne* 
Przyjaciel forum
Z Panią Agatą ;)

Wysłany: Pon Gru 04, 2006 10:34   

Ogólnie rzecz ujmując to policja jako instytucja w państwach cywilizowanych jest gwarantem ładu społecznego , niestety jak każda grupa zawodowa tak i policja jest definiowana przez zachowanie poszczególnych jednostek w tym przypadku policjantów. Reasumując w pollicji jak i w każdym innym zawodzie jest mnóstwo , dobrych i uczciwych ludzi , ale trafiaja sie też czarne owce , a że policja jest zawsze na świeczniku , przy każdej wpadce trąbią o tym wszystkie media to niestety wybryki jednego gamonia przyćmiewają tysiące żmudnych dochodzeń prowadzonych codziennie przez tych "dobrych" policjantow. Czyli ogólnie jeśli chodzi o policje to jestem na TAK , a jeśli chodzi o patologie w policji jestem zdecydowanie na NIE.
Pozdrawiam
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi

Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"

Bastek 
Znawca
Angie =*

Wysłany: Pią Gru 08, 2006 13:22   

nooo ja dziś miałem z nimi przygodę

Der_Meister 
Praktykant
People=SHIT

Wysłany: Pią Gru 08, 2006 14:19   

Van___ napisał/a:
przez to że zobaczyli jak kolega pije piwo

jak kolega pił to co oni mieli do ciebie??
A tej pani to bym tez nie wybaczył :lolek:
that you stand for !!

www.dermeister.blog.interia.pl

Czyje to życie? Masz je? Widzisz je?
Czujesz je? Smakujesz je?
Zakręć nim dookoła, a Ja napluje mu w twarz !!

Mia 
Dyskutant
SZAJBUSKA

Wysłany: Pią Gru 08, 2006 17:12   

Angel, a co zrobiłeś ?
Der_Meister napisał/a:
Van___ napisał/a:
przez to że zobaczyli jak kolega pije piwo

jak kolega pił to co oni mieli do ciebie??

Ale przebywał w towarzystwie osoby pijącej alkohol czyli innymi słowy wg. policji zdemoralizowanej. Więc był on zagrożony demorlizacją :D

Bęsik 
Przyjaciel forum
fAn PoKeMoNóW

Wysłany: Pią Gru 08, 2006 22:13   

nie no nie o to chodzi. Zapewne chodziło o to ze byli niepełnoletni i potem pytania kto im sprzedał alkohol itd. Gdyby mieli 18 skończone - zapewne osoba pijąca mandat, reszta nie no i pewnie trzepanie, zeny wredne.

Sonia G 
Amator
Inna niż WY

Wysłany: Sob Gru 09, 2006 10:16   

Ja mam takie podejście do policji-->HWDP..I wszystko jasne...Myślą,że jak są w mundurze to wszystko i można...To właśnie przez polską policje jest taki burdel w kraju :mur:

Na zawsze w moim sercu [*][*][*]
[*]Radzio i Babcia[*]

We are such stuff as dreams are made on.

Królewna 
Maniak
poza kontrolą

Wysłany: Sob Gru 09, 2006 10:30   

Cytat:
To właśnie przez polską policje jest taki burdel w kraju

,,ludzie bez wyobraźni '' :/ a wyobrażasz sobie burdel jaki by był gdyby policji nie było ? chyba nie

Bęsik 
Przyjaciel forum
fAn PoKeMoNóW

Wysłany: Sob Gru 09, 2006 11:11   

Heh królewno zaskocze cie ale da się zapewnić porzadek w kraju bez udziału policji... Wiem że to może byc szok ale w państwie anarchokapitalistycznym tudzież silnie libertariańskim istnieje wizja braku policji i armii, porzadek odbywał by się na zasadzie prywatnych firm ochroniarskich. nie chce mi się rozpisywać na 10 stron ale ten sposób jest o wiele bardziej skuteczny i oszczędny niż obecnie.

Troskliwy Miś
[Usunięty]

Wysłany: Sob Gru 09, 2006 11:21   

Cytat:
Wiem że to może byc szok ale w państwie anarchokapitalistycznym tudzież silnie libertariańskim istnieje wizja braku policji i armii, porzadek odbywał by się na zasadzie prywatnych firm ochroniarskich. nie chce mi się rozpisywać na 10 stron ale ten sposób jest o wiele bardziej skuteczny i oszczędny niż obecnie.

A ja nie znam tej wizji... z takimi pomysłami to bardzo proszę do sejmu!
Najłatwiej to zawsze narzekać na policjantów... tak... tak samo na nauczycieli.. oczywiście zdarzają sie przypadki że źle wywiązują sie ze swoich obowiązków... ale jednak jak popatrzę na tych dresów w bramach.. to sam bym ich spałował :/

Sonia G 
Amator
Inna niż WY

Wysłany: Sob Gru 09, 2006 13:36   

Królewna napisał/a:
,,ludzie bez wyobraźni '' a wyobrażasz sobie burdel jaki by był gdyby policji nie było ? chyba nie
Powiedz mi to,Twoim zdaniem normalnie jest,że policja wlepia mandaty,a nie interweniuje w potrzebnych sprawach?Podczas awantur domowych,morderstw,gwałtów,tylko sie zajmują jakimiś bzdetami?? :mur:

Na zawsze w moim sercu [*][*][*]
[*]Radzio i Babcia[*]

We are such stuff as dreams are made on.

Odpowiedz do tematu