forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Policja

Jak oceniasz polską policję?
pozytywnie
23%
 23%  [ 50 ]
negatywnie
52%
 52%  [ 110 ]
nie mam zdania
24%
 24%  [ 51 ]
Głosowań: 211
Wszystkich Głosów: 211

Autor Wiadomość
ozyrys
Nowicjusz

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 06:07   

a u mnie to jest tak, mój kochany brat jest policjantem i mój ojciec też, i nie rozumiem niektórych ludzi którzy mówią takie teksty jak : HWDP, czy piszą na murach takie teksty "Zgineła Milicja niech zginie Policja " :nunu:

wariat 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 09:21   

Cytat:
A ci, którzy wypowiadają się w sposób taki, że cała wina jest po stronie kibiców to albo są psami, albo nie chodzą na mecze i nie wiedzą o co chodzi... A takim ludziom serdecznie podziękujemy za udzielanie się w tym temacie!

A więc musze Cie zdzwic, bo ani nie jestem psem, a na mecze swego czasu, ładnie latalem, wyjazdy tez zaliczyałem, wiec do zwyklych piknikow sie nie zaliczalem, a mimo to doskonale wiem, ze wszystko zawsze kibice prowokuja, oczywiscie zdarzaja sie sytuacje, gdzie policja przesadza .. ale jakby nie patrzec to ich sposob na zachowanie spokoju, bo nie oszukujmy sie jakby policja w dzisiejszych czasach miala tylko pałki i eskortowała by np w 20 osób, grupke 300 osobową, to by poporstu byli zlinczowani przez kibicow, dlatego musza uzyc czasami gazu, polac wodą (na stadionie, ale to juz zadkosc bo nei kazdy stadion ma żużel) aby uspokoic rozrabiających. Dodam, ze nie jestem na zaden sposob "anty-kibic" bo naprawde jarał mnie ten klimat a i teraz czasami lubie sie powygłupiac.. ale nie obwiniam policji bo oni robią po prostu swoje.

Bebcio
Początkujący

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 10:43   

Ale jest roznica pomiedzy zwykla policja a bez mozgami z prewencji!! Policja czesto sama taki tekstami prowokuje- "spierdalaj z tad" "po [automat-cenzura] tu przyjechales" itp a wiadomo jak sie zacznie wymiana zdan to potem nie ktorzy nie wytrzymuja i leca inne rzeczy w policje! Sam tego nie popieram ale wiekszosc nie wie o czym gada a u daja w ... kumatych!!

Mili 
Początkujący

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:02   

Ja kiedys miałam taka fazę że strasznie chciałam zostać policjantką :lol: Ale juz mi przeszło. Mimo to bardzo lubię policję, co pewnie ma związek z moją miłością do seriali kryminalnych 8)

qwer
Początkujący

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 18:12   

wlasnie, ludzie ogladajac kryminalnych mysla sobie, ze to ci huligani, sa zli, a pan Zawada jest bardzo dobry i ze kazdy komisarz jest cudowny :<

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 18:54   

Cytat:
wlasnie, ludzie ogladajac kryminalnych mysla sobie, ze to ci huligani, sa zli, a pan Zawada jest bardzo dobry i ze kazdy komisarz jest cudowny :<

Zaczyna sie przykładanie ideologii do ogólnoznanego tematu.Dajmy sobie spokój.Wszystko zostało wyjaśnione, zdania zostały podzielone.Po co brnąć dalej? :peace:

Oska
[Usunięty]

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 19:02   

maybachmaster napisał/a:
Cytat:

Zaczyna sie przykładanie ideologii do ogólnoznanego tematu.Dajmy sobie spokój.Wszystko zostało wyjaśnione, zdania zostały podzielone.Po co brnąć dalej? :peace:

bo to popularny temat.

honey_girl 
Początkujący
fucking.princess

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 23:15   

Mia napisał/a:
Co sądzicie o Policji?

są mi obojętni. niby ludzie którzy pilnują prawa. zresztą. tylko Bóg może nas osądzić..

Mia napisał/a:
Jak oceniacie pracę policjantów

tak samo jak oddałam głos powyżej. 'negatywnie' .

Mia napisał/a:
czy mieliście jakieś "przygody" z policją?

pewnie. i to nawet nie raz. Jeden z przypadków to było gdyż malowałam z kumplami 'graffiti' przyjechała policja. ale na szczęście udało się nam zwiać. ; ) drugi zaś przypadek był gdy policjant się do mnie przyczepił bo mój piesek nie miał kagańca. Więc mu odpowiedziałam : nie chce nosić więc go nie będę do niczego zmuszać.. a zresztą właśnie widzę, że nie wszystkie psy noszą w końcu kagańce a powinny.. trzeci raz.. to było za spożywanie alkoholu. czwarty. za wagary w dzień wagarowicza. xD piąty. za przebywanie na ruinach zakładu. a szóstego jeszcze na szczęście nie było ; )

Mia napisał/a:
A może sami chcielibyście zostać policjantami?

Zawsze marzyłam by mieć własną agencje detektywistyczną. Albo pracować na wydziale kryminalnym. ; ) Ale po ostatnich mych małych wykroczeniach zmieniłam zdanie o tym.

Wizzard 
Moderator

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 05:47   

pasiak napisał/a:

to chyba właśnie policjanci sobie na to zasłużyli swoimi wcześniejszymi "wybrykami"...

No racja trzeba [automat-cenzura] wszystkich policjantów bo kiedyś było zoomo, a teraz raz na jakiś czas trafi się debil.

qwer napisał/a:
powiedzialem, ze mysleli, ze gowno beda robic i zgarniac hajs!

A kim są ci co pracują, w mcdonaldzie, sprzątają, wyjeżdżają z kraju, stoją za kasą w sklepie? To nie są lenie? Przecież to praca mało ambitna i też nie trzeba nic robić żeby się do niej dostać? Praca jak każda inna.

Bebcio napisał/a:
Ale smieszy mnie w ogóle taka gadka. Te osoby ktore oskarzaja kibicow powinny ta ten temat troche wiedziec a nie wypowiadac sie jak sie gowno wie!!

Sam nie chodzę na meczę ale w moim towarzystwie jest kilku fanatycznych kibiców którzy dość mocno siedzą w temacie i wiem jak to wygląda w praktyce.

pasiak napisał/a:
Gdyby policjanci siedzieli na uszach i zajęli się tylko pilnowaniem porządku to kibice nic by w ich strone nie krzyczeli... I taka jest prawda...

A co oni robią? Póki kibolom nie zacznie odpierdalać to nic nie robią...

pasiak napisał/a:
A takim ludziom serdecznie podziękujemy za udzielanie się w tym temacie!

Jak mnie wkurzysz to tobie podziękujemy ;) . Będę się udzielał gdzie chcę ;) .

pasiak napisał/a:
a czy ja mówię o pseudokibicach? ja mowie o kibicach, którzy nie udzielają się w bijatykach a mimo to często obrywają od pałarzy...

Czy ty dzieciaku nie rozumiesz, że obrywają od policji bo jakimś debilnym fanatykom zachce się robić dym i wtedy w takim motłochu obrywają niewinni? Mogą podziękować tylko tym "kibicom" którzy zamiast zagrzewać swoją drużynę do walki robią rozpierduchę.

qwer
Początkujący

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 07:30   

Wizzard, ale Ci w mcdonaldzie, czy wyjezdzajacy, nie wiazam sobie z tym przyszlosci.
Zreszta wiekszosc ludzi, ktorzy wyjechali jest dobrze wyksztalcona...
Ci ktorzy ida do policji, wiaza z tym swoja przyszlosc i chca tak skonczyc... Wiec raczej jest jakas roznica, przykro mi jesli jej nie zauwazasz.
Zreszta ci ktorych znam, nie stronia od tablet, zielska i fety :<

wariat 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 09:41   

Cytat:
Zreszta wiekszosc ludzi, ktorzy wyjechali jest dobrze wyksztalcona...

raczej są czysto po maturze, albo nawet i bez niej.. i jada z nadzieja dostania roboty, jako kelner, zmywacz itp.. bo zarobią wiecej niz w polsce.
a co do pracy w policji, to wcale nie jest głupi pomysl, oczywisicie ja policjantem nie zostane, ale jak tak pomyslec.. emerytura po w miare krótkim czasie (w porownaniu do innych zawodow), nie trzeba pol zycia spedzac na nauce, jezeli mialbym isc w strone policji to chcialbym pracowac w takim CBŚ, to jest naprawde fajna fucha i ciekawa, a nie jest sie zwyklym psem.

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 09:54   

Cytat:
pewnie. i to nawet nie raz. Jeden z przypadków to było gdyż malowałam z kumplami 'graffiti' przyjechała policja. ale na szczęście udało się nam zwiać. ; ) drugi zaś przypadek był gdy policjant się do mnie przyczepił bo mój piesek nie miał kagańca. Więc mu odpowiedziałam : nie chce nosić więc go nie będę do niczego zmuszać.. a zresztą właśnie widzę, że nie wszystkie psy noszą w końcu kagańce a powinny.. trzeci raz.. to było za spożywanie alkoholu. czwarty. za wagary w dzień wagarowicza. xD piąty. za przebywanie na ruinach zakładu. a szóstego jeszcze na szczęście nie było ; )

I dlatego negatywnie oceniasz?????Właśnie za to , że zauważyli i zwracali Ci uwagę powinnaś ich oceniać pozytywnie.Dziecinne zachowanie.
Cytat:
jezeli mialbym isc w strone policji to chcialbym pracowac w takim CBŚ, to jest naprawde fajna fucha i ciekawa, a nie jest sie zwyklym psem.

A myślisz, ze nadawałbyś się do takiego cbś???Bo chyba jesteś zbyt pewny siebie.

PS.Osobiście nie mam w rodzinie żadnego policjanta

wariat 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 10:38   

To czy bym sie nadawal oceniły by inne osoby.. napisalem tylko swoje zdanie, ze moglbym pracowac w cbś, jako "żołnierz", bo raczej na szefa bym sie nie nadawał:)

Bebcio
Początkujący

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 10:59   

Wizzard napisał/a:
Bebcio napisał/a:
Ale smieszy mnie w ogóle taka gadka. Te osoby ktore oskarzaja kibicow powinny ta ten temat troche wiedziec a nie wypowiadac sie jak sie gowno wie!!

Sam nie chodzę na meczę ale w moim towarzystwie jest kilku fanatycznych kibiców którzy dość mocno siedzą w temacie i wiem jak to wygląda w praktyce.

Wiesz ale z opowiadan wiele osob dodaje zawsze cos od siebie w jakis wydarzeniach :/ Ty masz Swoje argumenty ja mam swoje. Tylko powtarzam ze nie jestes za nie dla zwyklej policji ale nienawidze tych z prewencji. Gdyby nie bylo by policji bylaby anarchia i rozpieprz dlatego musza byc.

pasiak 
Nowicjusz
O wszystkim dojrzale

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 22:24   

Wizzard napisał/a:
Czy ty dzieciaku nie rozumiesz, że obrywają od policji bo jakimś debilnym fanatykom zachce się robić dym i wtedy w takim motłochu obrywają niewinni? Mogą podziękować tylko tym "kibicom" którzy zamiast zagrzewać swoją drużynę do walki robią rozpierduchę.

to niech psy zaczną odróżniać pikników od kiboli.. i bez dzieciaku proszę, bo jestem rok młodszy od Ciebie...

Wizzard napisał/a:
Jak mnie wkurzysz to tobie podziękujemy . Będę się udzielał gdzie chcę .

Ja też się będę udzielał gdzie chcę..

Odpowiedz do tematu