Pomógł: 33 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1593 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 06:42
szukamnemo napisał/a:
większość policjantów to alkoholicy
Prawda ale czy przypadkiem większość polaków to nie alkoholicy ?
pasiak napisał/a:
to niech psy zaczną odróżniać pikników od kiboli.. i bez dzieciaku proszę, bo jestem rok młodszy od Ciebie...
Ale zachowujesz się jak dzieciak który nie potrafi wysunąć konkretnego argumentu tylko pisze co popadnie i uważa, że ma racje.
Ty byłeś kiedyś na meczu, że nie wiesz jak wygląda trybuna jak jest jakiś dym? Po raz kolejny ci powtarzam, że gdyby nie to, że kibole zrobią najpierw dym to policja by nie musiała interweniować i niewinni by nie dostali.
Prawda ale czy przypadkiem większość polaków to nie alkoholicy ?
pasiak napisał/a:
to niech psy zaczną odróżniać pikników od kiboli.. i bez dzieciaku proszę, bo jestem rok młodszy od Ciebie...
Ale zachowujesz się jak dzieciak który nie potrafi wysunąć konkretnego argumentu tylko pisze co popadnie i uważa, że ma racje.
Ty byłeś kiedyś na meczu, że nie wiesz jak wygląda trybuna jak jest jakiś dym? Po raz kolejny ci powtarzam, że gdyby nie to, że kibole zrobią najpierw dym to policja by nie musiała interweniować i niewinni by nie dostali.
Co do Twojego agrumentu ze kibice tylko wywoluja awantury. Masz tu link do filmiku i zobacz kto pierwszy zachowuje sie agresywnie i prowokuje. I to nie jest przypadek bo moge Ci podac kilka tych przypadkow jak sie zachowuje prewencja!!
pasiak, widzę kilka postów moich przeczytałeś i już wiesz co w życiu robiłem : |
Nie bronię żadnej ze stron, raz zaczynają jedni, raz drudzy, ale denerwuje mnie takie wjeżdżanie na policję bez powodu.
Myślisz, że oni mają czas się zastanawiać kto jest kim? Podczas zadymy idą przed siebie i pałują, nie chcesz dostać to uciekasz, proste. Też bym tak robił - nie uśmiecha mi się czekać aż dostanę bejsbolem czy kamieniem po czaszce, bo o sekundę za długo zastanawiałem się czy to kibol czy piknik...
Kilka takich i byłoby tysiące jak kibice sie zachowują i prowokują, tylko po prostu tego nie nagrywają.Sytuacje 1/1000
_________________ Every step we take that's synchronized
Every broken bone
Reminds me of the second time
That I followed you home
You shower me with lullabies
As you're walking away
Reminds me that it's killing time
On this fateful day
wiem , że takich jest wiele.Ale dużo więcej jest sytuacji jak rozpoczyna kibic/pseudokibic.A to , że nie ma tego na youtubie to nie wyznacznik.
Every broken bone
That I followed you home
As you're walking away
On this fateful day
No to jak mi to udowodnisz? Skad masz info z radia? Troche mnie smieszy jak moge powiedziec ze wiecej jest prowokacji prewencji ale tego na youtube nie ma i kto by mi uwierzyl. Wedlug mnie winna jest po srodku i tyle w temacie!!
A według mnie nie.I tyle w tym temacie.Dowody z youtuba?Myślisz , że każdy kibol nagrywa jak biegnie z bejsbolem na policje?Co Ty jesteś "kibolo-zbawiciel"?Człowieku zastanów sie.
Every broken bone
That I followed you home
As you're walking away
On this fateful day
noi co, ze moze przypadkow z policja jest mniej.
Czy ona jest po to, zeby wszczynac burdy, czy bronic innych?
Zreszta nie wiem czemu sie tak tych kibicow uczepiliscie, bo policja nietylko tam zawodzi.
A według mnie nie.I tyle w tym temacie.Dowody z youtuba?Myślisz , że każdy kibol nagrywa jak biegnie z bejsbolem na policje?Co Ty jesteś "kibolo-zbawiciel"?Człowieku zastanów sie.
A co Ty jestes obronca biednej policji ktora za malo zarabia. Wez czlowiek usie zastanow co Ty piszesz. Napisz mam tate policjanta i dlatego bede bronic policje to zrozumie!! A myslsiz ze wszystkie prowokacjwe policji sa nagrywane?? W prewencji pracuja osoby ktore musza byc agresywne bo jak byly by osoby "normlane" to bojowka by ich pozamiatala!!
Widze ze info o kibicach pobierasz z telewizji albo radia