Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 12:31
Ale ten film został nakręcony z jakieś co najmniej 10 lat temu...wtedy było słychać o większej ilości takich przypadków.Teraz wszędzie sie wkręca telewizja i policjant boi sie , że zostanie nagrany przez jakieś kibola komórką.
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 19:00
Fakt - policja czasami nie zachowuje się tak jak powinna. Jednak denerwuje mnie, że dużo ludzi ma np. na fotce czy gdzies napisane HWDP, nienawidze policji etc. Kurde gdyby nie było policji, już dawno władze w Polsce przejeliby złodzieje i bandziory. Ten kto mówi HWDP, jak go okradną, napewno zwróci sie do "głupich psów" ze zgłoszeniem
_________________ Peace, Love, Empathy
Nienawidź, nienawidź swoich wrogów.
Chroń, chroń swoich przyjaciół.
Znajdź, znajdź swoje miejsce.
Mów, mów prawdę.
nirvanka666 dokładnie! Przecież oni nie robią nic złego (są wyjątki...). Ale przecież to tylko ludzie i oni wykonują swoją pracę! A to jak dany policjant wypełnia swoją służbę, nie pokazuje od razu jaka jest CAŁA POLICJA!
Fakt - policja czasami nie zachowuje się tak jak powinna. Jednak denerwuje mnie, że dużo ludzi ma np. na fotce czy gdzies napisane HWDP, nienawidze policji etc. Kurde gdyby nie było policji, już dawno władze w Polsce przejeliby złodzieje i bandziory. Ten kto mówi HWDP, jak go okradną, napewno zwróci sie do "głupich psów" ze zgłoszeniem
zazwyczaj zglaszaja sie, zeby sprawa byla udokumentowana i dostalo sie odszkodowanie
Wyjatki? Trudno, policja robi co chce... taka jest prawda, nie chodzi tylko tu o filmiki na jutubie ze stadionow.. o cala reszte
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 17:03
Nie oszukujmy się - policja jest potrzebna w naszym kraju jak i w każdym innym. A co odszkodowań to się zgadzam. Wojsko? może i dobre rozwiązanie ale wtedy byłyby napisy HWDW.
_________________ Peace, Love, Empathy
Nienawidź, nienawidź swoich wrogów.
Chroń, chroń swoich przyjaciół.
Znajdź, znajdź swoje miejsce.
Mów, mów prawdę.
Pomógł: 37 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1760 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 17:28
Jesteście po prostu śmieszni. No i dobra pokazaliście filmik jak policja pobiła biednych kibiców którzy zaraz zrobili burdę na stadionie. Zwróćcie uwagę tylko na fakt, że gdyby kibole nie wszczynali bójek wcześniej i policja by miała pewność, że grzecznie pójdą na meczyk to by tam nawet na nich nie czekała . Ofc nie usprawiedliwiam policji w tej sytuacji bo zachowali się nieprawidłowo ale nadal uważam, że gdyby problem się nie zaczynał od strony kibiców to nie byłoby go od strony policji. Tyle w tym temacie ode mnie...
jeszcze apropo tego filmiku, który tutaj ktoś dał... ładną beke psy zrobiły z jednego szczurka, któremu kazali mówic do kamery ze kocha policje i mlaszcze pyte
_________________ żołnierze idealni pod folią wszyscy sterroryzowani
Bo nie masz argumentów. Powiedz które pojęcia pomyliłem?
Podawalem we wczesniejszych stornach poczytaj troche Ja caly czas rozroznialem prewencje nie zwykla policje to pomyliles kolego Wy nie macie sensownych argumentow!!