Ostatnio miałem "okazję" przebujać 72h na dołku i , o dziwo, skończyło sie bez obicia..
Tabulator: pisząc swojego posta miałem na myśli dokładnie to, co napisałeś Ty. Spisywany byłem chyba ze sto razy i gdyby było tylko to, to ok. Ale doliczając do tego kilka dołków nie zawsze było kolorowo. Skur..yny obijali Cię za nic świetnie się przy tym bawiąc.. I szanuj tu takich.. Owszem, zdarzają się goście w porządku, ale są to, niestety, jednostki..
pozdrówka
_________________ Daj mi broń, daj mi licencje na zabijanie,
Daj dwa granaty zrobię porządek z tym krajem.
Pierwszy cel w stolicy przy ulicy Wiejskiej,
Drugi u nas przy Bema budynek komendy miejskiej...
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 13:10
Cytat:
Tabulator: pisząc swojego posta miałem na myśli dokładnie to, co napisałeś Ty. Spisywany byłem chyba ze sto razy i gdyby było tylko to, to ok. Ale doliczając do tego kilka dołków nie zawsze było kolorowo. Skur..yny obijali Cię za nic świetnie się przy tym bawiąc.. I szanuj tu takich.. Owszem, zdarzają się goście w porządku, ale są to, niestety, jednostki..
Za darmo.. Przykład: daję rzeczy do depozytu, otwiera mój portfel, zamiast 150zł wpisał 50.. Zwracam uwagę, ze zdaję 150 a nie 50 - tonfa na żebrach..
Z pół roku temu kumpel (de facto przez pomyłkę) ląduje na dołku, po 24 godzinach wychodzi z połamanymi żebrami.. Trafisz na skur..la i nic nie poradzisz, bo jeżeli oddasz przybiją Ci czynną napaść na policjanta na służbie, czyli ze 2 lata wakacji..
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 12:05
w takim przypadku słożyć zaskarzenie na danego funkcjonariusza i tyle...
_________________ Nieodłączna siostra Miłości
Zwykle unika Szczerości
Przyjaźni się z Nienawiścią
Nieraz poznałam już Ją
Popularna wśród ludzkiej rasy
Przetrwała przez długie czasy
Zrodziła się w Kainie
Teraz w mych żyłach płynie
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 12:53
Dokładnie , złożyć oskarżenie.Gdybym ja został pobity to by policjant siedział za kratami Policjanci mogą poczuć sie bezkarnie jak nic sie nie skarzycie.
Pomógł: 2 razy Wiek: 16 Dołączył: 22 Mar 2008 Posty: 40 Skąd: Nibylandia
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 13:42
Trudne pytanie. Z jednej strony są potrzebni, a z drugiej strony czepiają się o pierdoły i często lubią się wyżyć na kimś, o małą pierdółkę. Do mnie osobiście raz się przyczepili, bo jechałem na desce po nieruchliwej ulicy
w takim przypadku słożyć zaskarzenie na danego funkcjonariusza i tyle...
Prawda jest taka, że to wcale nie będzie takie proste bo na bank jeden drugiemu będzie dupę chronił.
Dokładnie. Nic psu nie udowodnisz, niestety.. Wąsaczy na dołku masz zawsze dwóch, jak myślisz, przeciwko komu będą zeznawać jako świadek ??
wredna_suka napisał/a:
I 'za darmo' Cię spisywali? I 'za darmo' po dołkach się plątałeś?
Ale ja sie nie czepiam, że mnie spisują za picie browara czy za jakieś inne wykroczenia które popełniam. A to "za darmo" każdy inaczej rozumuje. Jeżeli musiałem się bronić, żeby mnie nie przekopali na ziemi, to chyba jasne, że nie ja powinienen wylądować za # tylko oni, a było tak, że wzięli sobie mnie i dwóch innych ziomków, bo bylismy pierwszymi z brzegu. Tak właśnie działa Polska policja. Nie wnikają, czy ktoś jest winny czy nie, biorą ludzi których było im najłatwiej i najwygodniej zawinąć. Bo i po co wnikać.
Pomógł: 37 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1760 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 17:43
Stary to nic nie da, na układy nie ma rady. Z resztą ja myślę, że jakbym był policjantem i mój ziom by coś przeskrobał to też bym mu dupy chronił więc to jest złe ale jestem w stanie to zrozumieć .
Ok, składasz sprawę, nia masz ŚWIADKÓW, czyli nikt Ci tego nie potwierdzi. Dwóch psów zeznaje, że ściemniasz, albo że ich zaatakowałeś i dostajesz 2 lata odsiadki co najmniej;) I obdukcja nic nie da, bo nie masz nikogo, kto potwierdzi to zajście, a masz dwóch, którzy zeznaja,że to nie miało miejsca;) i koło się zamyka.. pozdr