Co sądzicie o Policji? Jak oceniacie pracę policjantów i czy mieliście jakieś "przygody" z policją? A może sami chcielibyście zostać policjantami?
Troskliwy Miś [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 12:40
Policja jest kewl!
Jak dorosnę to chcę być policjantem!
Przygody były dość ciekawe... tylko że mój wujek jest policjantem..i jakby co to tylko:
"-A xxx yyy Pan zna?"
"-No dobrze możecie iść, uważać na przyszłość"
Nie mam na ten temat zdanie Ja tyle grzeszków popełniam, że jak na lepszą sprawe dla mnie powinno w ogole policji nie byc Chyba ze do tych "istotniejszych" spraw
_________________ Cały ten wielki świat jest po to by dawac szanse, ludzia tak zaje.bistym jak ja xD
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 17:21
1) Zamiast iść na pasy przeleciałam na drugą strone (na drugiej str znajdował sie komisariat policji)
2) Zgarneli mnie z czyjejs posesji NIe wiedziałam ze to teren prywatny wiec urzadzilismy tam ognisko
3) Najgłupszy......za wracanie po pułnocy do domu samemu :/Ale spisała mnie straż miejska wiec nie wiem czy mam to w aktach :p
Carla [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 18:41
W Polsce policja to dla mnie zaden autorytet..
W UK nawet nie nosza ze soba broni, wystarczy ze reke podniesiesz na policjanta i juz masz wysoka kare ... i to nie pieniezna ...
I sporo tu tajniakow ...
Poza tym, nic nie moze sie dziac, bo na kazdym skrzyzowaniu, na kazdej ulicy sa kamery ...
ogolnie do policji nie mam zdania...z jednej strony sa kiedy nei sa potrzebni i ich nei ma gdy sa potrzebni ale wsumei bez nich troche nie milo by bylo wracac po polnocy do domq
ale za to sadawnictwo polskie to jest do dupy
_________________ "Rana od miecza goi się wolno... od złego słowa nigdy"