Cóż , Aguś ma rację ... Ale teraz jest łatwo zauważyć to iż wiele osób " wychowuje ulica " ... I nie mają skąd brać przykładów ... Co raz więcej w dziewczynach cwaniactwa , dlaczego ??? Hmmm .... moim zdaniem nie ma na to reguły , lecz za zwyczaj jest to chęć imponacji innym ...
Z tym stwierdzeniem się zgodzę , jednak nie w pełni ale tylko trochę ... Bo jest jednak w tym trochę racji... Dawno nie spotkałam dziewczyny ,która przykladowo opowiadała by jakąś historyjke bez co najmniej paru przekleństw która znały by prawdziwe znaczenie milości i potrafiła by jego poprawnie używać ...
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...
Pomógł: 35 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1634 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 15:45
Seville napisał/a:
Bo wszyscy mężczyźni kreują taki swój "model" dziewczyny. Musi być ładna, wysoka, mieć długie włosy, niebieskie oczy. A jak nie? Kiedyś bardziej liczyła się natura, charakter dziewczyny. Teraz już mało kto zwraca na to uwagę. Więc dziewczyny starają się "zagrać pod publiczkę". zmieniają się... A to szkoda...
To dziewczyny same sobie wkręcają takie akcje. Macie jakieś chore kompleksy i jesteście nie dowartościowane, a to, że nie możecie sobie znaleźć chłopaka zwalacie na wygląd, a wina leży tak na prawdę w charakterze.
Nie wymagam od innych, żeby były prawdziwymi dziewczynami..
ponieważ ja sama nią nie jestem..
tyle mam do powiedzenia
Tu nie ma nic do wymagania, bo przecież nie możemy wpajać innym dziewczynom jak mają się zachowywać, ubierać. Każdy powinien obrać swoją drogę. Poza tym prawdziwa dziewczyna.. hm, długo by się zastanawiać nad tym stwierdzeniem. To rzecz również indywidualna, bo dla niektórych właśnie Ty możesz być uważana za taką babkę z krwi i kości, nie mówiąc tu o pojęciu 'prawdziwa' bo chyba i on nie jest na miejscu.
Cytat:
modelki dzis sa bardziej naturalne od zwyklych dziewczyn
dobre agencje zakazuja regulacji brwi, solarium, nadmiernego opalania, tipsow, farbowania wlosow czy robienia trwalej, tatuazy wszelkich kolczykow itp itd
Zapomniałaś/eś dodać tylko, że są strasznie wychudzone ;]. Te wszystkie inne bajery nie zastąpią dobrej wagi. No owszem już się z tym.. powolutku, podkreślam powolutku odchodzi się od tego, ale tak czy siak nie odejdzie się w 100 %.
Zapomniałaś/eś dodać tylko, że są strasznie wychudzone ;]. Te wszystkie inne bajery nie zastąpią dobrej wagi. No owszem już się z tym.. powolutku, podkreślam powolutku odchodzi się od tego, ale tak czy siak nie odejdzie się w 100 %.
modelka ma byc modelka....i nic na to nie poradzimy to kwestia ukorzenionych juz wzorcow ale zaczynamy robic off topic
ja np sama w sobie jestem chuda ...nie powiem ze staram sie nie objadac ale nie odchudzam sie....
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 301 Skąd: hobbitowa Włość :)
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 19:03
taaa-faceci z tego co widze to nie nie ma tylko wyyy!!!nie chcecie ich zauwazyc!!!
wy to byscie chcieli zeby laski mialy wszystko...od wymiarow do przebojowosci i zwiewnosci...chcecie miec dziewczyne nieinna,zwiewna,mila,i nie latajaca za facetem???
to proste te wszystkie szare myszki z waszych klas taki wlasnie sa!!!
jesli szukacie lasek przebojowych na pokaz...to poszukac na dyskotece/nie oszukujmy sie wiekszasc lasek probuje szukac tam faceta...
jesli chodzi o ideal...nie bedzie dziewczyny ktora jest jednym i drugim zreszta kazdy wie ze idealow nie ma!
_________________ wolę napis "wstęp wzbroniony", aniżeli "wyjścia nie ma"
najlepiej pomagają osoby obojętne tylko one spojrzą trzeźwo na sytuację...
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 301 Skąd: hobbitowa Włość :)
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 20:00
ale notke o zwiewnosc juz koles napisal...ja podtrzymuje swoje zdanie!
macie jakies tam sobie wyobrazenia idealnej laski-ale takich przeciez nie ma!
zreszta to samo sie tyczy dziewczyn...
szyszunia_lona, reprezentujesz zachowanie czysto feministyczne. Jakoś nie zauważyłaś, co ja na ten temat napisałem, a szkoda. Raz, że to kobita założyła temat, dwa, że osobiście próbowałem obalić to twierdzenie, z czego powinnaś się usieszyć. Ale nie, Ty zawsze znajdziesz tylko te wypowiedzi, które umożliwią Ci opieprzenie jakiegoś faceta. W tym momencie zachowałaś się właśnie tak...
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 20:38
nie mialam tego na mysli!!!
chodzilo mi o to ze fajnie ze jakis facet probuje to obalic i nie mam zdnych pobudek feministycznych!serio nie chodzilo mi o to zeby kogos opieprzac-mialam na mysli to zebez sensu jest gonic za wyobrazonym idealem
[ Dodano: Pią Wrz 07, 2007 20:41 ]
sorki ze wyrazam sie noe jasno!
i powtarzam mr.Radek nie chcialam cie opieprzac
niestety naleze do lasek ktore nie umia sie wyslowic...